Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="blaske" data-source="post: 620944" data-attributes="member: 56753"><p>Pozdrav ljudi imam jednu dilemu,imam panel koji sam sam napravio od ledara 3w i imam50 kom na panelu.To bi trebalo da bude 150w ali posto su kineske ima verovatno 80-100w.Box mi je velicine 45x50x150,e sada vege fazu odradi super to svetlo ali mislim da je za cvetanje slabo,stavljam uvek po jednu biljku.Sta bih mogao da dodam pored ovoga pa da palim kada krene cvetanje da radi pored ovih ledara sto vec imam od 3w.Gledam nesto deep red,obican red,mislio sam da uzmem dva cipa od po 50w,da li bi to bilo previse ili da samo dodam jos dva cipa full spectrum?Na te cipove bih jos stavio optiku od 120 stepeni da rasiri to svetlo i da ne bi przilo.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="blaske, post: 620944, member: 56753"] Pozdrav ljudi imam jednu dilemu,imam panel koji sam sam napravio od ledara 3w i imam50 kom na panelu.To bi trebalo da bude 150w ali posto su kineske ima verovatno 80-100w.Box mi je velicine 45x50x150,e sada vege fazu odradi super to svetlo ali mislim da je za cvetanje slabo,stavljam uvek po jednu biljku.Sta bih mogao da dodam pored ovoga pa da palim kada krene cvetanje da radi pored ovih ledara sto vec imam od 3w.Gledam nesto deep red,obican red,mislio sam da uzmem dva cipa od po 50w,da li bi to bilo previse ili da samo dodam jos dva cipa full spectrum?Na te cipove bih jos stavio optiku od 120 stepeni da rasiri to svetlo i da ne bi przilo. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom