Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Stanaccc" data-source="post: 615696" data-attributes="member: 66419"><p>Skužio sam u čemu je problem,šta se tinjanja kod LED panela, tiče! Stvar je u timeru. Gurnuo sam probirštift u utičnicu na zidu i svjetli samo jedna rupa, kako i treba biti. Stavio sam bijeli timer, od 40 ak kuna u utičnicu i samo jedna rupa svjetli. Okrenuvši timer na drugu stranu, svjetle obje rupe [ATTACH]246944[/ATTACH].</p><p>Dok recimo za iste novce, ovaj timer funkcionira kako treba. [ATTACH]246945[/ATTACH]. Trenutno mi trebaju, dok ne kupim nove, pa ču ih rastavit, jer jedino tako ču imat mir. Digitalne neželim, jer sa baterijom(ako nestane struje na par minuta) koštaju oko200 kn najjeftiniji.</p><p>Govorim o digitalnim timerima sa baterijom u sebi, ako nestane struje, da se ne resetira. Vjerojatno preko interneta, može se naći jeftinije, ali koliko kvalitetan?</p><p>Jopezg-ako timer nema bateriju u sebi i nestane struje, šta ga održava na odredjenim postavkama? </p><p>Evo, ja sam u chipoteci uzeo ovaj. On ima bateriju, koja bi ga trebala održavat min. 48h.nakon nestanka struje. Srečom pa kada sam stavljao baterije u digitalnu budilicu, nikada nije održao memoriju u slučaju nestanka struje. Ovaj model košta 98 kuna. S njime se dobiju dve punjive baterije. Da bi ga isprobao, stavio sam ga na produzni kabel i naštimao vrijeme. Sa gašenjem produžnog kabla, ugasio se i timer. </p><p>Copy/paste iz chipoteke</p><p>Primera-Line Digital Weekly Timer DT </p><p></p><p>20 ON/OFF programmes for day, hour and minute setting. </p><p>Shortest switching-time 1 minute. </p><p>Countdown function. </p><p>Random function. </p><p>Manual ON/OFF. </p><p>Programme: Interruption during operation is possible. </p><p>Data memory in case of power cut. </p><p>Practical housing when using switch and socket combination the switch will not be covered. </p><p>Includes NiMH rechargeable batterie. </p><p>In blister packaging.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Stanaccc, post: 615696, member: 66419"] Skužio sam u čemu je problem,šta se tinjanja kod LED panela, tiče! Stvar je u timeru. Gurnuo sam probirštift u utičnicu na zidu i svjetli samo jedna rupa, kako i treba biti. Stavio sam bijeli timer, od 40 ak kuna u utičnicu i samo jedna rupa svjetli. Okrenuvši timer na drugu stranu, svjetle obje rupe [ATTACH]246944[/ATTACH]. Dok recimo za iste novce, ovaj timer funkcionira kako treba. [ATTACH]246945[/ATTACH]. Trenutno mi trebaju, dok ne kupim nove, pa ču ih rastavit, jer jedino tako ču imat mir. Digitalne neželim, jer sa baterijom(ako nestane struje na par minuta) koštaju oko200 kn najjeftiniji. Govorim o digitalnim timerima sa baterijom u sebi, ako nestane struje, da se ne resetira. Vjerojatno preko interneta, može se naći jeftinije, ali koliko kvalitetan? Jopezg-ako timer nema bateriju u sebi i nestane struje, šta ga održava na odredjenim postavkama? Evo, ja sam u chipoteci uzeo ovaj. On ima bateriju, koja bi ga trebala održavat min. 48h.nakon nestanka struje. Srečom pa kada sam stavljao baterije u digitalnu budilicu, nikada nije održao memoriju u slučaju nestanka struje. Ovaj model košta 98 kuna. S njime se dobiju dve punjive baterije. Da bi ga isprobao, stavio sam ga na produzni kabel i naštimao vrijeme. Sa gašenjem produžnog kabla, ugasio se i timer. Copy/paste iz chipoteke Primera-Line Digital Weekly Timer DT 20 ON/OFF programmes for day, hour and minute setting. Shortest switching-time 1 minute. Countdown function. Random function. Manual ON/OFF. Programme: Interruption during operation is possible. Data memory in case of power cut. Practical housing when using switch and socket combination the switch will not be covered. Includes NiMH rechargeable batterie. In blister packaging. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom