Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Stanaccc" data-source="post: 612441" data-attributes="member: 66419"><p>Na sajtu nisam vidio, da itko koristi BESTVU. Panel od 600w(real 230w),sada se moze dobit za 120 dolara+dostava. Ima losiji model, 1000w panel za 400kn. To je za povrce, a ima i Bestva elite koja je radjena bas za canabis. Ja sam odradio 2 growa za sada. Rade ko prvi dan, a i evo teksta gdje su usporedjivali 10 najboljih kineskih panela. Bestva i Vibraspektra su prva dva.</p><p></p><p>Pogledajmo sada BESTVA, marku poznatu po izdržljivim, dobro dizajniranim i pristupačnim LED svjetlima. BESTVA je i dalje relativno nepoznata roba kao što je prikazano ograničenim recenzijama proizvoda. No, vrijedi i drugi izgled jer tvrtka ima impresivan popis LED proizvoda.</p><p></p><p>Proizvođač je objavio niz različitih proizvoda, uključujući Smart Series, Double Chip Series i Serija reflektora kao sredstvo ispunjavanja cijelog spektra potreba za pokrivenost kupca u kultiviranju u zatvorenom prostoru. Dok je Reflektor serije jedinstveno dizajniran da zadovolji zahtjeve rastućeg kanabisa u zatvorenom prostoru, ostale serije dolaze s regulatorima, daljinskim upravljačima i timer kontrolama kao načinom nadzora LED spektra.</p><p></p><p>BESTVA Double Chip serijski broj osigurava dvostruko veću pokrivenost od LED reflektora ili tradicionalnog HPS. Dok su neki od svjetala bolji od drugih, standardna je značajka svih LED lampica BESTVA da troše manje energije. Na primjer, 400 W HPS može se zamijeniti LED Reflektor od 600 W koji dolazi s cjenovnom cijenom u podrumu.</p><p></p><p>BESTVA osigurava svojim klijentima koji razumiju da PAR dobivaju najbolje iz serije Double Chip LED koji nude izvrsnu LUMEN / PAR izlaz. Tehnologija Dual Chip omogućuje BESTVA-inim proizvodima da postignu veći intenzitet i svjetlinu u usporedbi s redovitim LED svjetlima.</p><p></p><p>Proizvodi BESTVA koriste 10W LED diode koji daju više topline od 5W ili 3W žetona. Međutim, BESTVA odgovara njihovim proizvodima s snažnim sustavima hlađenja koji služe za smanjenje iskorištene topline. Tu su i rupe u svojim aluminijskim pločama koje osigurava kupcima bolje hlađenje od ostalih LED dioda na tržištu.</p><p></p><p>Baš kao i Viparspectra, BESTVA također pridaje 30-dnevno jamstvo i 3-godišnje jamstvo za proizvod. BESTVA LEDs su savršeni izbor za početnike s unutarnjim kultiviranjem koji rade na uskom proračunu. BESTVA pruža opsežan raspon rasvjete LED svjetla, tako da svi vrtlari mogu pronaći rastuću svjetlost koja apelira na njihove potrebe.</p><p>A, ja okolo trazim panele, a dva Bestva elite 600w sam platio 2000 kn. A, oba dva rade minimalno 12 h dnevno i biljke su odlicne. 2 idu pod jedan od 600w,ali morate pazit, da je elite. To inace web ducani stave pod boju. Kada birate, jer ih ima puno jacih.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Stanaccc, post: 612441, member: 66419"] Na sajtu nisam vidio, da itko koristi BESTVU. Panel od 600w(real 230w),sada se moze dobit za 120 dolara+dostava. Ima losiji model, 1000w panel za 400kn. To je za povrce, a ima i Bestva elite koja je radjena bas za canabis. Ja sam odradio 2 growa za sada. Rade ko prvi dan, a i evo teksta gdje su usporedjivali 10 najboljih kineskih panela. Bestva i Vibraspektra su prva dva. Pogledajmo sada BESTVA, marku poznatu po izdržljivim, dobro dizajniranim i pristupačnim LED svjetlima. BESTVA je i dalje relativno nepoznata roba kao što je prikazano ograničenim recenzijama proizvoda. No, vrijedi i drugi izgled jer tvrtka ima impresivan popis LED proizvoda. Proizvođač je objavio niz različitih proizvoda, uključujući Smart Series, Double Chip Series i Serija reflektora kao sredstvo ispunjavanja cijelog spektra potreba za pokrivenost kupca u kultiviranju u zatvorenom prostoru. Dok je Reflektor serije jedinstveno dizajniran da zadovolji zahtjeve rastućeg kanabisa u zatvorenom prostoru, ostale serije dolaze s regulatorima, daljinskim upravljačima i timer kontrolama kao načinom nadzora LED spektra. BESTVA Double Chip serijski broj osigurava dvostruko veću pokrivenost od LED reflektora ili tradicionalnog HPS. Dok su neki od svjetala bolji od drugih, standardna je značajka svih LED lampica BESTVA da troše manje energije. Na primjer, 400 W HPS može se zamijeniti LED Reflektor od 600 W koji dolazi s cjenovnom cijenom u podrumu. BESTVA osigurava svojim klijentima koji razumiju da PAR dobivaju najbolje iz serije Double Chip LED koji nude izvrsnu LUMEN / PAR izlaz. Tehnologija Dual Chip omogućuje BESTVA-inim proizvodima da postignu veći intenzitet i svjetlinu u usporedbi s redovitim LED svjetlima. Proizvodi BESTVA koriste 10W LED diode koji daju više topline od 5W ili 3W žetona. Međutim, BESTVA odgovara njihovim proizvodima s snažnim sustavima hlađenja koji služe za smanjenje iskorištene topline. Tu su i rupe u svojim aluminijskim pločama koje osigurava kupcima bolje hlađenje od ostalih LED dioda na tržištu. Baš kao i Viparspectra, BESTVA također pridaje 30-dnevno jamstvo i 3-godišnje jamstvo za proizvod. BESTVA LEDs su savršeni izbor za početnike s unutarnjim kultiviranjem koji rade na uskom proračunu. BESTVA pruža opsežan raspon rasvjete LED svjetla, tako da svi vrtlari mogu pronaći rastuću svjetlost koja apelira na njihove potrebe. A, ja okolo trazim panele, a dva Bestva elite 600w sam platio 2000 kn. A, oba dva rade minimalno 12 h dnevno i biljke su odlicne. 2 idu pod jedan od 600w,ali morate pazit, da je elite. To inace web ducani stave pod boju. Kada birate, jer ih ima puno jacih. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom