Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Hermic" data-source="post: 598286" data-attributes="member: 60407"><p>Da da stipa dobro kazes... Razlika izmedu Hansa 50 W i Hansa 100 W je da oba imaju cip od 50 W ali 100 ima jos posebno red i posebno blue ledice koje palis i gasis po potrebi ( pa ga tako dimmas )... florist kuzim sta pricas... pa kada vec tako evo ovako... 2 x Hans cob od 100 me izade cca 3000 kn i ide na zimu zicer... Sorry ali nakon hansa kinezi neidu u ormar... imas da dnevnike sa 2 g/w ali pogledaj koliki ormar sa koliko wati kineza...80x80x180 sa 5x 50 w kineza pa dobije 2 g / W sa 4 ili 5 biljki... ovdje je prica bila o 60x60x160 i 1x50 Hans i dobijes 2g/w sa 1 biljkom u istom vremenu... pa to je ipak velika razlika... necu sam spajati i sve... cak sam i od jednog covjeka sa foruma htjeo kupiti polovno sve znaci 5x50w kineza i prodaje mi za 2500 kn... znaci nikako... ormar 1x1,5x2... koliko mi kineskih cobova treba za 5,6 biljki? Isto toliko ako ne i do 10... a hansovih panela... isto to bi izguralo 2x 100 hans... a kod mene na zimu i 50 izmedu pa bum i dnevnik otvorio da ispratimo to... pozz</p><p></p><p></p><p>Edit: zaboravih napomenuti... sve pet ali ja sam covjek da dok se neuvjerim vlastitim ocima to su price... bez uvrede sve ima plus i minus ali moje povjerenje je oslo prije Hansu nego Bestiji ili wajhne johnu ili bilo kome koga spominjes( bez uvrede majstori su to uzgajanja )...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hermic, post: 598286, member: 60407"] Da da stipa dobro kazes... Razlika izmedu Hansa 50 W i Hansa 100 W je da oba imaju cip od 50 W ali 100 ima jos posebno red i posebno blue ledice koje palis i gasis po potrebi ( pa ga tako dimmas )... florist kuzim sta pricas... pa kada vec tako evo ovako... 2 x Hans cob od 100 me izade cca 3000 kn i ide na zimu zicer... Sorry ali nakon hansa kinezi neidu u ormar... imas da dnevnike sa 2 g/w ali pogledaj koliki ormar sa koliko wati kineza...80x80x180 sa 5x 50 w kineza pa dobije 2 g / W sa 4 ili 5 biljki... ovdje je prica bila o 60x60x160 i 1x50 Hans i dobijes 2g/w sa 1 biljkom u istom vremenu... pa to je ipak velika razlika... necu sam spajati i sve... cak sam i od jednog covjeka sa foruma htjeo kupiti polovno sve znaci 5x50w kineza i prodaje mi za 2500 kn... znaci nikako... ormar 1x1,5x2... koliko mi kineskih cobova treba za 5,6 biljki? Isto toliko ako ne i do 10... a hansovih panela... isto to bi izguralo 2x 100 hans... a kod mene na zimu i 50 izmedu pa bum i dnevnik otvorio da ispratimo to... pozz Edit: zaboravih napomenuti... sve pet ali ja sam covjek da dok se neuvjerim vlastitim ocima to su price... bez uvrede sve ima plus i minus ali moje povjerenje je oslo prije Hansu nego Bestiji ili wajhne johnu ili bilo kome koga spominjes( bez uvrede majstori su to uzgajanja )... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom