Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="1310" data-source="post: 588449" data-attributes="member: 39059"><p>blader, tu sitnicu (min.4kom) sam smetnuo s uma.</p><p>ovo što flori predlaže, osram, trake od pol metra, nabava iz njemačke, TOP LED. vidio sam njihove ledice od 3W, pa to je nebo i zemlja u odnosu na cre xhp, druga tehnologija, masivno imaš kaj za vidjeti, soleriq. adri nam često spominje razlike u kvaliteti osrama u odnosu na druge brendove. ja sam izabrao citizen zbog cijene coba, osram 40W je 14€ a ovi moji 5€ al ih treba duplo više od 1212, 1212 ima po 9€. kod estonca je u cjeni i poštarina, cobi dođu za tri dana avio poštom ,5 kom je 60 funti- 1212 V 6.</p><p>[USER=40000]@trubabuba[/USER] ma super, odšarafiš vijke, otvori i vidjet češ zelenu pločicu, nju makni i ponovo sastavi luxmetar. nemoj bez filtera gurat mjerač pod lampe. filter crveni - napomeni magenta 1, taj treba, i sve ovo je u temi o Vutrametru. Korisna stvar a ne dojde puno. ( PPDF je kako stipe veli, matematika sa svakom bojom a nama je dovoljna crvena) ( plavi ili prple filter ni netreba, gledamo da ne predjemo 90 000 crvene u cvatnji, UV filter ne zaboravi, njega trebaš radi navoja i distance , 1 € je komad.</p><p>predložio bih ti rolitup, cob kit prodaje opremu i radi analize, ne navija ni za jednu firmu nego prikaz brojeva, cxb 3590 kažu debelo precjenjen, barem za pola cijene, citi 1818 mu je ekvivalent, Vero trenutno naj, Osram je za amere ideološka prepreka.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="1310, post: 588449, member: 39059"] blader, tu sitnicu (min.4kom) sam smetnuo s uma. ovo što flori predlaže, osram, trake od pol metra, nabava iz njemačke, TOP LED. vidio sam njihove ledice od 3W, pa to je nebo i zemlja u odnosu na cre xhp, druga tehnologija, masivno imaš kaj za vidjeti, soleriq. adri nam često spominje razlike u kvaliteti osrama u odnosu na druge brendove. ja sam izabrao citizen zbog cijene coba, osram 40W je 14€ a ovi moji 5€ al ih treba duplo više od 1212, 1212 ima po 9€. kod estonca je u cjeni i poštarina, cobi dođu za tri dana avio poštom ,5 kom je 60 funti- 1212 V 6. [USER=40000]@trubabuba[/USER] ma super, odšarafiš vijke, otvori i vidjet češ zelenu pločicu, nju makni i ponovo sastavi luxmetar. nemoj bez filtera gurat mjerač pod lampe. filter crveni - napomeni magenta 1, taj treba, i sve ovo je u temi o Vutrametru. Korisna stvar a ne dojde puno. ( PPDF je kako stipe veli, matematika sa svakom bojom a nama je dovoljna crvena) ( plavi ili prple filter ni netreba, gledamo da ne predjemo 90 000 crvene u cvatnji, UV filter ne zaboravi, njega trebaš radi navoja i distance , 1 € je komad. predložio bih ti rolitup, cob kit prodaje opremu i radi analize, ne navija ni za jednu firmu nego prikaz brojeva, cxb 3590 kažu debelo precjenjen, barem za pola cijene, citi 1818 mu je ekvivalent, Vero trenutno naj, Osram je za amere ideološka prepreka. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom