Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="1310" data-source="post: 572300" data-attributes="member: 39059"><p>[USER=46894]@Palac Zeleni[/USER] , sad sam vidio pitanje s početka strane. Meni se najviše sviđaju paneli s više coobova pogoniti na manjoj struji, manje V, manje mA pa je onda i manji W. Kaže [USER=38614]@Stipe[/USER] P= U x I. gdje je U -V, I - mA, P - W</p><p></p><p>[USER=50399]@hazeri[/USER] . čvrga pali, za novu igračku!</p><p>Sad očitavaš LUXe , odprilike dupla vrijednost je u ppfd, dakle 560 - 700 ppfd. ono da se matematike puno ne hvatamo pa se orjentiramo po onom što očitavamo, šaraj malo po boksu, ljevo-desno, gore-dolje da vidiš kolika su odstupanja od centra , vrti malo taj gumbek za dimanje.</p><p>Zeleni filter ne vadi prije no što ti dođu crveni ,plavi ili prple i ne guraj aparat bez filtera pod lampaš, ne forsirati, očitava koliko može ( sa svakim filterom je drugačije, prple može oćitavati a da mu nije prejako svijetlo taman u našim ppfd granicama) Sa crvenim i prple filterom zajedno na aparatu dobijamo ppfd najbliže što može biti stvarnom ppfd, i puno je osjetljiviji na pomake od zelenog LUX filtera, ovo što sad očitavaš. Točnija su očitanja na AUTO postavci , nama je ovo zadnje X 100 očitanje dovoljno i manje opterečuje, tog se drži. </p><p>Nek te ne zbunjuje što lišče kuri na 700 ppfd a kao 900 je za indike a 1200 za sative, hibridi između. Mazar auto mi je bio test 1000-1200 ppfd i skurilo je dubinski, na laganoj vatri tokom dužeg izlaganja toj jačini, kad sam odmaknuo več je bilo kasno. A nije davalo znake kurenja, ono da lišče žuti. Na max je bio u cvatnji, vega manje forsana.</p><p>Gle Hansa poznaješ, sad samo potvrđuješ svoja iskustva i korigiraš. Manje je više kako vidimo. Zanima me mjesta preklapanja svijetla od dva panela. Kad ti stignu filteri, točnije je očitanje, vidjet češ, na luxima slabije oscilira, tromo se mjenjaju brojke. pogledaj još jednom kod adrija u obje teme i bit če jasnije, i dobru zabavu!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="1310, post: 572300, member: 39059"] [USER=46894]@Palac Zeleni[/USER] , sad sam vidio pitanje s početka strane. Meni se najviše sviđaju paneli s više coobova pogoniti na manjoj struji, manje V, manje mA pa je onda i manji W. Kaže [USER=38614]@Stipe[/USER] P= U x I. gdje je U -V, I - mA, P - W [USER=50399]@hazeri[/USER] . čvrga pali, za novu igračku! Sad očitavaš LUXe , odprilike dupla vrijednost je u ppfd, dakle 560 - 700 ppfd. ono da se matematike puno ne hvatamo pa se orjentiramo po onom što očitavamo, šaraj malo po boksu, ljevo-desno, gore-dolje da vidiš kolika su odstupanja od centra , vrti malo taj gumbek za dimanje. Zeleni filter ne vadi prije no što ti dođu crveni ,plavi ili prple i ne guraj aparat bez filtera pod lampaš, ne forsirati, očitava koliko može ( sa svakim filterom je drugačije, prple može oćitavati a da mu nije prejako svijetlo taman u našim ppfd granicama) Sa crvenim i prple filterom zajedno na aparatu dobijamo ppfd najbliže što može biti stvarnom ppfd, i puno je osjetljiviji na pomake od zelenog LUX filtera, ovo što sad očitavaš. Točnija su očitanja na AUTO postavci , nama je ovo zadnje X 100 očitanje dovoljno i manje opterečuje, tog se drži. Nek te ne zbunjuje što lišče kuri na 700 ppfd a kao 900 je za indike a 1200 za sative, hibridi između. Mazar auto mi je bio test 1000-1200 ppfd i skurilo je dubinski, na laganoj vatri tokom dužeg izlaganja toj jačini, kad sam odmaknuo več je bilo kasno. A nije davalo znake kurenja, ono da lišče žuti. Na max je bio u cvatnji, vega manje forsana. Gle Hansa poznaješ, sad samo potvrđuješ svoja iskustva i korigiraš. Manje je više kako vidimo. Zanima me mjesta preklapanja svijetla od dva panela. Kad ti stignu filteri, točnije je očitanje, vidjet češ, na luxima slabije oscilira, tromo se mjenjaju brojke. pogledaj još jednom kod adrija u obje teme i bit če jasnije, i dobru zabavu! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom