Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="420Florist" data-source="post: 571524" data-attributes="member: 60337"><p>Eo stigli su jutros, ali necu ih jos koristit.. kontam da si uzmem jos jedan hans 180 pa da kombiniram sa jednim q boardom.. Ali to ce potrajati..</p><p>Jer danas drugi box/shator pripremam za jos jedan runout, tu cu jos viparspectru koristit, tako da ne diram q boardove jer imam u planu jedan prodati, već kupca imam, pa da tako da ne bi bilo kul da ih koristim, tak da mogu novog ga prodat za višu cijenu..</p><p>A ovo drugo ću kasnije montirat u veći šator poslije tog runouta zajedno sa hans panelom...</p><p></p><p>[ATTACH]192087[/ATTACH]</p><p></p><p>Ah da nije mi došao driver koji se može dimmati?, moram drugi uzet, dok će ovaj sadašnji driver koji je došao ću prodati zajedno sa jednim setom, a sebi uzeti drugi koji se može dimmati, isto meanwell...</p><p></p><p>[ATTACH]192088[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="420Florist, post: 571524, member: 60337"] Eo stigli su jutros, ali necu ih jos koristit.. kontam da si uzmem jos jedan hans 180 pa da kombiniram sa jednim q boardom.. Ali to ce potrajati.. Jer danas drugi box/shator pripremam za jos jedan runout, tu cu jos viparspectru koristit, tako da ne diram q boardove jer imam u planu jedan prodati, već kupca imam, pa da tako da ne bi bilo kul da ih koristim, tak da mogu novog ga prodat za višu cijenu.. A ovo drugo ću kasnije montirat u veći šator poslije tog runouta zajedno sa hans panelom... [ATTACH]192087[/ATTACH] Ah da nije mi došao driver koji se može dimmati?, moram drugi uzet, dok će ovaj sadašnji driver koji je došao ću prodati zajedno sa jednim setom, a sebi uzeti drugi koji se može dimmati, isto meanwell... [ATTACH]192088[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom