Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="crnicar" data-source="post: 568873" data-attributes="member: 48429"><p>Ekipa samo da se pozalim malo na cob( zapravo na hansa kao prpizvodaca). Nakon sto su mi zeznuli narudbu poslavsi krive cobove obecali su refundirat razliku u cijeni koju sam preplatio(oko 110$ ispada) i nakon 3 tjedna ekstra cekanja dodu pravi. Ja kao idem im javit da su dosli i da je to to sad i kad mogu ocekivat refund dobivam mail nazad. Evo screenshot cijelog maila</p><p>Edit. Malo je rec da sam razocaran takvim postupkom. Jer mogao sam traziti full refund svih 690$ i ponovo narucit i opet bi me ispalo oko 100$ jeftinije. Mozda cjepidlacim ali meni 100$ nije malo tim vise sto su rekli da ce refundirat i sad kad su dosli pravi kao sorry i can’t</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="crnicar, post: 568873, member: 48429"] Ekipa samo da se pozalim malo na cob( zapravo na hansa kao prpizvodaca). Nakon sto su mi zeznuli narudbu poslavsi krive cobove obecali su refundirat razliku u cijeni koju sam preplatio(oko 110$ ispada) i nakon 3 tjedna ekstra cekanja dodu pravi. Ja kao idem im javit da su dosli i da je to to sad i kad mogu ocekivat refund dobivam mail nazad. Evo screenshot cijelog maila Edit. Malo je rec da sam razocaran takvim postupkom. Jer mogao sam traziti full refund svih 690$ i ponovo narucit i opet bi me ispalo oko 100$ jeftinije. Mozda cjepidlacim ali meni 100$ nije malo tim vise sto su rekli da ce refundirat i sad kad su dosli pravi kao sorry i can’t [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom