Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="onlistrongli" data-source="post: 568289" data-attributes="member: 57380"><p>Komponente su tu, samo jos da se spoji sve lepo. testirao sam na brzinu i dalo je dobre rezultate, jos da se pokaze dobro u boksu i mislim da imam panel za mini grow u mom slucaju 45x45 koji ne prelazi 30e</p><p>4x50w 12v 4a cca 5e</p><p>4 hladnjaka za pc kuciste 10e</p><p>Napajanje neko nebitno skroz 10e</p><p>hladnjaci su zapravo otpad i kao takvi nisu me kostali</p><p>Ne ocekujem mnogo, ipak ovde jedva da ima 100w</p><p>[ATTACH]188626[/ATTACH][ATTACH]188627[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="onlistrongli, post: 568289, member: 57380"] Komponente su tu, samo jos da se spoji sve lepo. testirao sam na brzinu i dalo je dobre rezultate, jos da se pokaze dobro u boksu i mislim da imam panel za mini grow u mom slucaju 45x45 koji ne prelazi 30e 4x50w 12v 4a cca 5e 4 hladnjaka za pc kuciste 10e Napajanje neko nebitno skroz 10e hladnjaci su zapravo otpad i kao takvi nisu me kostali Ne ocekujem mnogo, ipak ovde jedva da ima 100w [ATTACH]188626[/ATTACH][ATTACH]188627[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom