Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="1310" data-source="post: 567578" data-attributes="member: 39059"><p>[USER=53208]@Budfield[/USER] prošetaj do šopa i pogledaj švabu u živo, savršeno,, osram i cree, i kanim kopirati hlađenje od njih. [USER=60337]@420Florist[/USER] to su kutije poput onih što ih rade u tvom susjedstvu, objavio si fotke u nekoj temi,rebrasta horinzoltala na više vertikala,iznutra, govorim za ovaj od 4800kn sa vifi-om. Nedavno sam kukao za sličnim panelima za akvaristiku, doduše nije povezan sa centralom pa da growom upravlja računalo i oponaša munje,oblake i slično ali to nam ni ne treba kao koraljima.Jedina je zamjerka cijena,toliko košta i u Dojčlandu, mada s malo trgovačkog pregovaranja,vjerujem da bi se dalo spustiti. Spektri kakve nemremo ni zamisliti,duboka plava me opčinila, stajao sam dobrih pola sata u dučanu,pipkao, mirisao, ludnica što sve može a samo sam skoknuo po zemljicu.</p><p>[USER=12105]@honda[/USER] i [USER=54126]@waynejohn[/USER] pogledajte grafičke prikaze k vrijednosti, nema dovoljno plave u 5000k a kamoli u 4000k kad bi htjeli fino vegati, zato honda ubacuješ 6500k koja je pak prejaka u plavoj sama za sebe u panel od 4000k u omjeru 1:1 i dobit češ cca 5400 k, jedna žarulja od 6500k više i imat češ ono čemu u brojkama tražimo a to je 5800k, u vegi. To je teorija a najbolje vidiš u praksi kroz par growowa.</p><p>wejn idemo sa mjernim instrumentima ispitati mogučnosti gore navedenog panela,držim da si se malo zaletio u procjeni, on je za cvat na 60x60 ali pametno raspoređenih i efikasno ( svitli a ne troši i ne grije) postavljenim postavkama koje naravno možemo i mjenjati. Za razliku od Hansa ovdje su materijali vrhunski i izvedba, nema M5 matica ni kineskih drajvera za zamjenu spremni ako dobiveni ne radi, ( od 100kom u kutiji neče raditi 6kom, zato trgovac dobije ili veči rabat ili dodatne komade za razliku od firmi koje testiraju proizvod prije prodaje) nije samo ledica najskupljeg bina iskoristiva, zato i idu monokromatske oko cooba pa bio to i cbx 3590 CREE</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="1310, post: 567578, member: 39059"] [USER=53208]@Budfield[/USER] prošetaj do šopa i pogledaj švabu u živo, savršeno,, osram i cree, i kanim kopirati hlađenje od njih. [USER=60337]@420Florist[/USER] to su kutije poput onih što ih rade u tvom susjedstvu, objavio si fotke u nekoj temi,rebrasta horinzoltala na više vertikala,iznutra, govorim za ovaj od 4800kn sa vifi-om. Nedavno sam kukao za sličnim panelima za akvaristiku, doduše nije povezan sa centralom pa da growom upravlja računalo i oponaša munje,oblake i slično ali to nam ni ne treba kao koraljima.Jedina je zamjerka cijena,toliko košta i u Dojčlandu, mada s malo trgovačkog pregovaranja,vjerujem da bi se dalo spustiti. Spektri kakve nemremo ni zamisliti,duboka plava me opčinila, stajao sam dobrih pola sata u dučanu,pipkao, mirisao, ludnica što sve može a samo sam skoknuo po zemljicu. [USER=12105]@honda[/USER] i [USER=54126]@waynejohn[/USER] pogledajte grafičke prikaze k vrijednosti, nema dovoljno plave u 5000k a kamoli u 4000k kad bi htjeli fino vegati, zato honda ubacuješ 6500k koja je pak prejaka u plavoj sama za sebe u panel od 4000k u omjeru 1:1 i dobit češ cca 5400 k, jedna žarulja od 6500k više i imat češ ono čemu u brojkama tražimo a to je 5800k, u vegi. To je teorija a najbolje vidiš u praksi kroz par growowa. wejn idemo sa mjernim instrumentima ispitati mogučnosti gore navedenog panela,držim da si se malo zaletio u procjeni, on je za cvat na 60x60 ali pametno raspoređenih i efikasno ( svitli a ne troši i ne grije) postavljenim postavkama koje naravno možemo i mjenjati. Za razliku od Hansa ovdje su materijali vrhunski i izvedba, nema M5 matica ni kineskih drajvera za zamjenu spremni ako dobiveni ne radi, ( od 100kom u kutiji neče raditi 6kom, zato trgovac dobije ili veči rabat ili dodatne komade za razliku od firmi koje testiraju proizvod prije prodaje) nije samo ledica najskupljeg bina iskoristiva, zato i idu monokromatske oko cooba pa bio to i cbx 3590 CREE [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom