Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="crnicar" data-source="post: 565551" data-attributes="member: 48429"><p>Evo odgovorili su mi. Kazu da nakon sto su pogledali slike su isli pogledat moju narudbu i kazu da sam ja narucio 50w cob koji ni nema dimmer(sta ce mi takav opce). Imam racun na kojem pise 3 komada od 100w i to sam im poslao da vide i sad cekam odgovor. Ne kuzim sta i di gledaju oni. I kaze jos da je ocito doslo do nenamjerne pogreske s moje strane i da ako hocu panel 100w sa dimerom da im posaljem ove nazad te ce mi oni poslati racun da nadoplatim razliku i da ce velikodusno platit troskove slanja cobova nazad. Samo da napomenem da te od 100w sad prodaje po 199$ a ja sam ih placao 230$ svaki. A 50w cob je 160$. Znaci jos bi oni sad meni trebali vratit a ne da ja njima nadoplacujem. Ufuf nervoza danas nadao sam se novom suncu u boxu i ujedno updejtu u dnevniku. Sad nis. Sjedi i cekaj da vidis sta ce bit s tolkim novcima i dal ce mi poslat te koje hocu i koje sam (pre)platio.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="crnicar, post: 565551, member: 48429"] Evo odgovorili su mi. Kazu da nakon sto su pogledali slike su isli pogledat moju narudbu i kazu da sam ja narucio 50w cob koji ni nema dimmer(sta ce mi takav opce). Imam racun na kojem pise 3 komada od 100w i to sam im poslao da vide i sad cekam odgovor. Ne kuzim sta i di gledaju oni. I kaze jos da je ocito doslo do nenamjerne pogreske s moje strane i da ako hocu panel 100w sa dimerom da im posaljem ove nazad te ce mi oni poslati racun da nadoplatim razliku i da ce velikodusno platit troskove slanja cobova nazad. Samo da napomenem da te od 100w sad prodaje po 199$ a ja sam ih placao 230$ svaki. A 50w cob je 160$. Znaci jos bi oni sad meni trebali vratit a ne da ja njima nadoplacujem. Ufuf nervoza danas nadao sam se novom suncu u boxu i ujedno updejtu u dnevniku. Sad nis. Sjedi i cekaj da vidis sta ce bit s tolkim novcima i dal ce mi poslat te koje hocu i koje sam (pre)platio. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom