Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Zlochika" data-source="post: 543122" data-attributes="member: 55018"><p>[USER=39059]@1310[/USER] Zaista ne znam da li oni COBovi na 220V trepere ili ne (verujem da DA) i da li su se pokazali dobrim ili ne.</p><p>Ali, treperenje je posledica naizmeničnog napona od 220V. Ne znam kako i da li biljke to vole ili ne?</p><p>Ove što sam pomenuo rade na 12V jednosmernog napona, tako da apsolutno ne bi trebalo da trepere.</p><p></p><p>Čudno je da na forumu još niko nije uradio test grow sa njima, kao da ih niko od nas nije kupio???</p><p>Ja kupio dve, stavio ih zimus u pogon, ali zbog zime sam biljku preselio pod onaj moj panel gde je i završila. Nisam video da je za tih desetak dana biljka stagnirala ili se izduživala, naprotiv.</p><p></p><p>Ali, lično verujem da 150W ovog LEDa apsolutno može da parira 150W CFLa.</p><p>Manje muke oko montaže silnih grla, reflektora, visine... bar za mene.</p><p>O ceni, koja bi bila više nego dvostruko jeftinija, nema diskusije (4 komada ovih bi došlo 10$, a za te pare nema ni 4 dobre CFL-ke koje ipak imaju mnogo kraći životni vek)</p><p></p><p>Ne znam u čemu se konstrukcija LEDa u ovom COBu razlikuje od dosadašnjih full spectrum "čipova" od 50W koji su bili u upotrebi poslednjih godinu-dve, a čija je cena od astronomskih pala na trenutnu?</p><p>Koliko znam, u njima su bile diode od 1W (nazivne snage) - 5 redova po 10 komada.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Zlochika, post: 543122, member: 55018"] [USER=39059]@1310[/USER] Zaista ne znam da li oni COBovi na 220V trepere ili ne (verujem da DA) i da li su se pokazali dobrim ili ne. Ali, treperenje je posledica naizmeničnog napona od 220V. Ne znam kako i da li biljke to vole ili ne? Ove što sam pomenuo rade na 12V jednosmernog napona, tako da apsolutno ne bi trebalo da trepere. Čudno je da na forumu još niko nije uradio test grow sa njima, kao da ih niko od nas nije kupio??? Ja kupio dve, stavio ih zimus u pogon, ali zbog zime sam biljku preselio pod onaj moj panel gde je i završila. Nisam video da je za tih desetak dana biljka stagnirala ili se izduživala, naprotiv. Ali, lično verujem da 150W ovog LEDa apsolutno može da parira 150W CFLa. Manje muke oko montaže silnih grla, reflektora, visine... bar za mene. O ceni, koja bi bila više nego dvostruko jeftinija, nema diskusije (4 komada ovih bi došlo 10$, a za te pare nema ni 4 dobre CFL-ke koje ipak imaju mnogo kraći životni vek) Ne znam u čemu se konstrukcija LEDa u ovom COBu razlikuje od dosadašnjih full spectrum "čipova" od 50W koji su bili u upotrebi poslednjih godinu-dve, a čija je cena od astronomskih pala na trenutnu? Koliko znam, u njima su bile diode od 1W (nazivne snage) - 5 redova po 10 komada. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom