Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="1310" data-source="post: 541600" data-attributes="member: 39059"><p>[USER=38614]@Stipe[/USER], ove moje nisu djaba, 12kom = 87€</p><p>Godina proizvodnje ili modela 2012</p><p>Buljim u te razne modele, nic mi jasno, previse je toga, evo veli frajer da kod ledica nije primjetio nikakvu razliku s obzirom na velicinu pcb a to utječe na cijenu, leća raznih i clear i mutnih. </p><p>Da nebi bilo samo crnjak cob 1ow 12v 45mil 3500k i pvc lece od 90° rade sasvim ok cvatnju u niskom boksu, a temp je dva stupnja visa od sobne. Cob je sada oko 1€, na povrsini (60×45) ×60 ih je 20kom. Full potrosnja struje zajedno sa napajanjem i 7 ventica ( 4 kom su na panelu, potpuno necujni) oko 130w. </p><p>Biti će dobro s ovim cree, bile fejk ili ne, samo me fosfor hebe, poslan je upit u vezi kelvinaze i kineskog pisma, trebam tih 6500-7000k jako.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="1310, post: 541600, member: 39059"] [USER=38614]@Stipe[/USER], ove moje nisu djaba, 12kom = 87€ Godina proizvodnje ili modela 2012 Buljim u te razne modele, nic mi jasno, previse je toga, evo veli frajer da kod ledica nije primjetio nikakvu razliku s obzirom na velicinu pcb a to utječe na cijenu, leća raznih i clear i mutnih. Da nebi bilo samo crnjak cob 1ow 12v 45mil 3500k i pvc lece od 90° rade sasvim ok cvatnju u niskom boksu, a temp je dva stupnja visa od sobne. Cob je sada oko 1€, na povrsini (60×45) ×60 ih je 20kom. Full potrosnja struje zajedno sa napajanjem i 7 ventica ( 4 kom su na panelu, potpuno necujni) oko 130w. Biti će dobro s ovim cree, bile fejk ili ne, samo me fosfor hebe, poslan je upit u vezi kelvinaze i kineskog pisma, trebam tih 6500-7000k jako. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom