Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="otakon" data-source="post: 527049" data-attributes="member: 36813"><p><strong>Dimensions:</strong> 23″ x 17″ x 3.5″</p><p><strong>Weight:</strong> 28 lbs.</p><p><strong>Actual Wattage:</strong> 430w</p><p><strong>HID Wattage Equivalent:</strong> 750w.</p><p><strong>Total Diodes:</strong> 208</p><p><strong>Diodes Wattage:</strong> Perfect Mix of 3w & 5w</p><p><strong>Footprint:</strong> 4' x 4'</p><p><strong>Input Voltage: </strong>100-240V AC Power Input</p><p><strong>Output Voltage:</strong> UL Standard Output Voltage – Less than 76V DC</p><p><strong>Amperage:</strong> 3.58</p><p><strong>Kind Factor:</strong> 10/10</p><p></p><p>uzeo model K5 XL750</p><p>10 sensi skunk od sensi seeds</p><p>stavio u box od 150x150</p><p>imam 3 growa iza sebe znaci amater </p><p>odradio od semena do kraja 69 dana </p><p>suva materija 360 gr</p><p>grejanje tih dioda naspram HPS dupllo manje nisam imao problema sa vrucinom </p><p>kontroliso bez problema </p><p>cudna boja sve mi cudno bilo nisam verovao da ce biti bilo sta</p><p>posle 3 nedelje sve je poludelo samo od sebe prosto neverovatno </p><p>racun za struju isto jako cudno bukvalno kao da sam trosio hps od 150 </p><p>mislim i dalje sam polu frapiran kako je sve islo kako treba i plus urod koji bio za mene kao da sam dobio tonu ....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="otakon, post: 527049, member: 36813"] [B]Dimensions:[/B] 23″ x 17″ x 3.5″ [B]Weight:[/B] 28 lbs. [B]Actual Wattage:[/B] 430w [B]HID Wattage Equivalent:[/B] 750w. [B]Total Diodes:[/B] 208 [B]Diodes Wattage:[/B] Perfect Mix of 3w & 5w [B]Footprint:[/B] 4' x 4' [B]Input Voltage: [/B]100-240V AC Power Input [B]Output Voltage:[/B] UL Standard Output Voltage – Less than 76V DC [B]Amperage:[/B] 3.58 [B]Kind Factor:[/B] 10/10 uzeo model K5 XL750 10 sensi skunk od sensi seeds stavio u box od 150x150 imam 3 growa iza sebe znaci amater odradio od semena do kraja 69 dana suva materija 360 gr grejanje tih dioda naspram HPS dupllo manje nisam imao problema sa vrucinom kontroliso bez problema cudna boja sve mi cudno bilo nisam verovao da ce biti bilo sta posle 3 nedelje sve je poludelo samo od sebe prosto neverovatno racun za struju isto jako cudno bukvalno kao da sam trosio hps od 150 mislim i dalje sam polu frapiran kako je sve islo kako treba i plus urod koji bio za mene kao da sam dobio tonu .... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom