Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="thc boss" data-source="post: 517160" data-attributes="member: 26097"><p>Šta je ovo ljudi moji, ja ću poludit..kupio sam prvi put led reflektor u životu, prvenstveno radi topline, koštao me oko 1200 kn, neka njemačka marka, 3w ledice 300w panel, 9 bandova. (epiled)</p><p>To ne raste ništa, stoji slaba stabljičica, lističi stoje ko vječnost, ne izdužuje se ali ništa ni ne raste, već je sigurno 15 dana dva startna listića i mali listovi jedva provirili.</p><p>Da je na hps-u već bi eksplodirala biljka.</p><p>jesam bacio lovu u vjetar i dali da vratim dobri stari hps?</p><p>Zanimljivo kad sam kupio prije 3ow (3x10w) full spectrum ledice s ebaya koje su bile extra jeftine na njima je raslo jer valjda ni nisu full spectrum nego kad sam ostrugao onu narandžastu gumu ispod je bio bijelo, možda je to bijelo svjetlo u biti pa je zato raslo, ovo je možda na panelu pravo crveno i plavo, a možda zapravo treba bijelo??</p><p>Ugalvnom ovo je teška pušiona, šat da radim, mislio sam da je zima korjenu jer hps i grije, dignuo sam na povišeno mjesto box, grijao sobu ko lud-ništa. Nem aznakova deficiencije ni ništa lai jednostavno ne raste, z apoludit, već mi stoji pokraj hps i reflektor i samo čeka...trebam mišljenja jer nemam iskustva do sad s led panelima.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="thc boss, post: 517160, member: 26097"] Šta je ovo ljudi moji, ja ću poludit..kupio sam prvi put led reflektor u životu, prvenstveno radi topline, koštao me oko 1200 kn, neka njemačka marka, 3w ledice 300w panel, 9 bandova. (epiled) To ne raste ništa, stoji slaba stabljičica, lističi stoje ko vječnost, ne izdužuje se ali ništa ni ne raste, već je sigurno 15 dana dva startna listića i mali listovi jedva provirili. Da je na hps-u već bi eksplodirala biljka. jesam bacio lovu u vjetar i dali da vratim dobri stari hps? Zanimljivo kad sam kupio prije 3ow (3x10w) full spectrum ledice s ebaya koje su bile extra jeftine na njima je raslo jer valjda ni nisu full spectrum nego kad sam ostrugao onu narandžastu gumu ispod je bio bijelo, možda je to bijelo svjetlo u biti pa je zato raslo, ovo je možda na panelu pravo crveno i plavo, a možda zapravo treba bijelo?? Ugalvnom ovo je teška pušiona, šat da radim, mislio sam da je zima korjenu jer hps i grije, dignuo sam na povišeno mjesto box, grijao sobu ko lud-ništa. Nem aznakova deficiencije ni ništa lai jednostavno ne raste, z apoludit, već mi stoji pokraj hps i reflektor i samo čeka...trebam mišljenja jer nemam iskustva do sad s led panelima. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom