Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="DiskoKobaja" data-source="post: 451804" data-attributes="member: 43163"><p>Stvar je u tome da moras zavrsiti omanji tecaj da se snadjes u silnim vrijednostima i informacijama sto te bombardiraju, te par readings, te lux, te ovo te ono , a onda jos to s watt da nema veze s kval. pa pitas par ljudi koji kao kontaju vise od tebe pa onda od 5 likova dobijes 7 razlicitih odg, i ako nemas budjet od oko min 600$ ti si s*eban, pa onda su tu mars pa no nejmovi sto su ljudi radili brutalne growove s njima..Pljuvanje svih po svakom a 99% ih kupuje iz kine djelove ili cak cjele panele, pa odes na ali/ju/babu pa se jos vise pogubis..>>Dok ne bude nekog reeda i ljudi budu znali Tocno sta moraju trazit nece led jos pravi boom dozivim..citam na jednom forumu da ce navodno od 2018g hps bit zabranjen..</p><p></p><p>ja si vec mjesec danan trazim led ako ne i vise i umoran sam od svega i odljepio lagano..A dolazi ljeto..</p><p></p><p>[USER=3970]@deda[/USER] jel to pod hansom sadjeno?' inace kapa dole za biljke.. Mos mi u inbox sliku boxa s svjetlima bas me zanima kako to izgleda s Hansom, mada sam se za drugi led odlucio..)</p><p>A paranoja?? Heh to mi sestra.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DiskoKobaja, post: 451804, member: 43163"] Stvar je u tome da moras zavrsiti omanji tecaj da se snadjes u silnim vrijednostima i informacijama sto te bombardiraju, te par readings, te lux, te ovo te ono , a onda jos to s watt da nema veze s kval. pa pitas par ljudi koji kao kontaju vise od tebe pa onda od 5 likova dobijes 7 razlicitih odg, i ako nemas budjet od oko min 600$ ti si s*eban, pa onda su tu mars pa no nejmovi sto su ljudi radili brutalne growove s njima..Pljuvanje svih po svakom a 99% ih kupuje iz kine djelove ili cak cjele panele, pa odes na ali/ju/babu pa se jos vise pogubis..>>Dok ne bude nekog reeda i ljudi budu znali Tocno sta moraju trazit nece led jos pravi boom dozivim..citam na jednom forumu da ce navodno od 2018g hps bit zabranjen.. ja si vec mjesec danan trazim led ako ne i vise i umoran sam od svega i odljepio lagano..A dolazi ljeto.. [USER=3970]@deda[/USER] jel to pod hansom sadjeno?' inace kapa dole za biljke.. Mos mi u inbox sliku boxa s svjetlima bas me zanima kako to izgleda s Hansom, mada sam se za drugi led odlucio..) A paranoja?? Heh to mi sestra. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom