Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Frizhideron" data-source="post: 439875" data-attributes="member: 41941"><p>2 pitanja (mozete odgovoriti i inbox moj, ako je zabranjeno reklamiranje)</p><p></p><p>1) da li znate neki sajt/prodavnicu koja povoljno prodaje u nasem okruzenju (slo/cro/srb/hun/etc etc...) i salje...</p><p>prvo pitanje je vise iz neverice.... neverica, zbog toga sto amazon/ebay/aliexpress i ostali sve moguce LED-ove ne salju za srbiju, ili ako salju, onda je cena posiljke skuplja od samog proizvoda. a ocaj, zbog toga sto se ovi 'domaci' preprodavci ugradjuju vise od 100% od cene koju nadjem na drugim sajtovima.</p><p></p><p>2) kad se bira LED proizvod sa 2 switcha, jedan za VEG.period, drugi za FLOWER.period, da li smeta da bude tokom celog grow-a ukljucena oba moda, ili je ipak bolje u vege periodu samo diode za vege da rade, i za cvetanje samo za cvetanje. mislim, koriste biljke to, ali nigde nisam nasao tutorial na youtube-u sto se tice razlike u krajnjem yield-u kad se LED polovicno gasi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Frizhideron, post: 439875, member: 41941"] 2 pitanja (mozete odgovoriti i inbox moj, ako je zabranjeno reklamiranje) 1) da li znate neki sajt/prodavnicu koja povoljno prodaje u nasem okruzenju (slo/cro/srb/hun/etc etc...) i salje... prvo pitanje je vise iz neverice.... neverica, zbog toga sto amazon/ebay/aliexpress i ostali sve moguce LED-ove ne salju za srbiju, ili ako salju, onda je cena posiljke skuplja od samog proizvoda. a ocaj, zbog toga sto se ovi 'domaci' preprodavci ugradjuju vise od 100% od cene koju nadjem na drugim sajtovima. 2) kad se bira LED proizvod sa 2 switcha, jedan za VEG.period, drugi za FLOWER.period, da li smeta da bude tokom celog grow-a ukljucena oba moda, ili je ipak bolje u vege periodu samo diode za vege da rade, i za cvetanje samo za cvetanje. mislim, koriste biljke to, ali nigde nisam nasao tutorial na youtube-u sto se tice razlike u krajnjem yield-u kad se LED polovicno gasi. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom