Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="thc boss" data-source="post: 425744" data-attributes="member: 26097"><p>ne znam, nekako se sve kilavi na led-u, nema jednostavno snage da prodire kao jedan jaki hps kojem je snaga koncentrirana u žarišnoj točki.</p><p>Kod panela, tj. tih tzv led "lampi" oni natrpaju 100 ledica a sve su u biti 3w. Uzmeš, 10w, 50w, 100w led chip i opet unutra ima 3w mali led.</p><p>Mislim da to nema snage i da led neće nikad šišati hps za sada, ima jako dobrih hps žarulja raznih spektara i lumenaža je jako povećana.</p><p>Oni briju na neku par iskoristivost, a hps šiša lumenažom za 10x, sad će reći nije par iskoristivost, ma je iskoristivost je kladim se bar 1/3 veća kod hps-a.</p><p>Jer da led je dobar ne bi dobio neke uske stabljike na tankoj grančici.</p><p>I još nisam rekao, kad previše približiš led onda simptomi stresa, a kad odmakneš nema snage za rast, da poludiš.</p><p>Jedan čovjek koji prodaje opremu mi je rekao da su dobre samo za dopunu hps-u pobacati malo okolo, iako sumnjam i da su za to dobre. Jednostavno za 600w led možeš komotno prešišati s 400w hps kladim se.</p><p>I još i kaže neki čovjek ispljunuo hrpu para za led panel, preko 1000 eura i sve htio vratiti, očito je zato šta su dobre.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="thc boss, post: 425744, member: 26097"] ne znam, nekako se sve kilavi na led-u, nema jednostavno snage da prodire kao jedan jaki hps kojem je snaga koncentrirana u žarišnoj točki. Kod panela, tj. tih tzv led "lampi" oni natrpaju 100 ledica a sve su u biti 3w. Uzmeš, 10w, 50w, 100w led chip i opet unutra ima 3w mali led. Mislim da to nema snage i da led neće nikad šišati hps za sada, ima jako dobrih hps žarulja raznih spektara i lumenaža je jako povećana. Oni briju na neku par iskoristivost, a hps šiša lumenažom za 10x, sad će reći nije par iskoristivost, ma je iskoristivost je kladim se bar 1/3 veća kod hps-a. Jer da led je dobar ne bi dobio neke uske stabljike na tankoj grančici. I još nisam rekao, kad previše približiš led onda simptomi stresa, a kad odmakneš nema snage za rast, da poludiš. Jedan čovjek koji prodaje opremu mi je rekao da su dobre samo za dopunu hps-u pobacati malo okolo, iako sumnjam i da su za to dobre. Jednostavno za 600w led možeš komotno prešišati s 400w hps kladim se. I još i kaže neki čovjek ispljunuo hrpu para za led panel, preko 1000 eura i sve htio vratiti, očito je zato šta su dobre. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom