Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="perfa" data-source="post: 372110" data-attributes="member: 44166"><p>Velim, ako imas neku ozbiljnu ventilaciju i boli te uvo za buku jer ti se i ta ventilacija cuje jace od lampe onda nemas problema. Ja isto sad nemam problema kad sam ju stavio u gornji dio ormara 40x50x25 sa jos jednim 120mm pc ventom i jednim malim. Dok toga nije bilo nego samo rupe u tom gornjem dijelu je bilo preko 40 nakon par min. Svo vrijeme vanjska temp sobe je bila 25. I s tim da taj pomoćni 120 za lampu je jedan od najboljih.</p><p></p><p>Sto se tice boja i utjecaja na rast ni nemrem nis reci kad sam tek poceo a i prvi mi je indoor. Nadam se da ce super svjetlit i to, to je ionako najbitnije temo i buku cemo vec rijesiti heheh</p><p></p><p> Htio sam samo ljude upozoriti da nije za micro stealth boxove to bas tako brutalno super kako se reklamiraju.</p><p></p><p>Nego za taj potenciometar sta si pricao. Na koliko si ga drzao ti da ti se nije pregrujavala? Mene isto kopka nesto da ovo sta ovako divljacki puse stvara kontraefekt..</p><p>Ne znam bojim se provjeravati kako cu znati dal joj dovoljni hladi, ako izgori mogu se j..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="perfa, post: 372110, member: 44166"] Velim, ako imas neku ozbiljnu ventilaciju i boli te uvo za buku jer ti se i ta ventilacija cuje jace od lampe onda nemas problema. Ja isto sad nemam problema kad sam ju stavio u gornji dio ormara 40x50x25 sa jos jednim 120mm pc ventom i jednim malim. Dok toga nije bilo nego samo rupe u tom gornjem dijelu je bilo preko 40 nakon par min. Svo vrijeme vanjska temp sobe je bila 25. I s tim da taj pomoćni 120 za lampu je jedan od najboljih. Sto se tice boja i utjecaja na rast ni nemrem nis reci kad sam tek poceo a i prvi mi je indoor. Nadam se da ce super svjetlit i to, to je ionako najbitnije temo i buku cemo vec rijesiti heheh Htio sam samo ljude upozoriti da nije za micro stealth boxove to bas tako brutalno super kako se reklamiraju. Nego za taj potenciometar sta si pricao. Na koliko si ga drzao ti da ti se nije pregrujavala? Mene isto kopka nesto da ovo sta ovako divljacki puse stvara kontraefekt.. Ne znam bojim se provjeravati kako cu znati dal joj dovoljni hladi, ako izgori mogu se j.. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom