Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="perfa" data-source="post: 371903" data-attributes="member: 44166"><p>Dosta se pise o ledu pogotovo o galaxyhidro, mars 300W npr kakav je Smells slike stavio gore. </p><p>Ja imam takav i htio bi ljude upozoriti na dvije stvari jer vidim da se slabo spominju i ja sam se tako zajebo i morao kemijati tzv led cool box( to sam smislio prije 3 min naziv haha).</p><p></p><p>Fora je u tome da ti konkretni LED paneli nisu bas tako hladni i necujni. Svi znamo da se LED svakako grije i treba ventilatore i pasivne hladnjake.</p><p>Medjutim oni se griju puno vise nego sto bi ljudi pomislili, a cuju se ko sam sam vrag. Gore dva 120mm venta(na nekim modelima 3 80mm) koji se vrte brat bratu na 2500rpma. To se cuje bas jako, nikad nisam vidio tako glasne i jake 120mm. Trazio sam specifikaciju proizvodjaca i navodno svaki ima 90CFM(!!!)tj 150m/h</p><p>Siklja na sve strane prakticki vruc zrak. Daleko je to od hps-a ali je bome jos dalje od "hladnoga" ili CFL-a npr.</p><p>Za male boxove stealth boxove ne preporucam što zbog temp, a svakako zbog buke koja je nenormalna.</p><p></p><p></p><p>Moja opcija je bila da odvojim kuciste panela izvan boxa i napravim jos jedan box koji ima svoje posebno hladjenje tj jos jedan 120mm upuh i jedan 80 da puca ravno u nju i dodatni pasivni otvor i tu mi ne treba filter naravno. A donji dio koji svjetli je kroz rupu umetnut na vrh boxa tako da je hladjenje panela u svom boxu, a leca u donjem dijelu. Cak i tad to ipak grije s donje strane, al to je ajd prihvatljivo.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="perfa, post: 371903, member: 44166"] Dosta se pise o ledu pogotovo o galaxyhidro, mars 300W npr kakav je Smells slike stavio gore. Ja imam takav i htio bi ljude upozoriti na dvije stvari jer vidim da se slabo spominju i ja sam se tako zajebo i morao kemijati tzv led cool box( to sam smislio prije 3 min naziv haha). Fora je u tome da ti konkretni LED paneli nisu bas tako hladni i necujni. Svi znamo da se LED svakako grije i treba ventilatore i pasivne hladnjake. Medjutim oni se griju puno vise nego sto bi ljudi pomislili, a cuju se ko sam sam vrag. Gore dva 120mm venta(na nekim modelima 3 80mm) koji se vrte brat bratu na 2500rpma. To se cuje bas jako, nikad nisam vidio tako glasne i jake 120mm. Trazio sam specifikaciju proizvodjaca i navodno svaki ima 90CFM(!!!)tj 150m/h Siklja na sve strane prakticki vruc zrak. Daleko je to od hps-a ali je bome jos dalje od "hladnoga" ili CFL-a npr. Za male boxove stealth boxove ne preporucam što zbog temp, a svakako zbog buke koja je nenormalna. Moja opcija je bila da odvojim kuciste panela izvan boxa i napravim jos jedan box koji ima svoje posebno hladjenje tj jos jedan 120mm upuh i jedan 80 da puca ravno u nju i dodatni pasivni otvor i tu mi ne treba filter naravno. A donji dio koji svjetli je kroz rupu umetnut na vrh boxa tako da je hladjenje panela u svom boxu, a leca u donjem dijelu. Cak i tad to ipak grije s donje strane, al to je ajd prihvatljivo. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom