Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="nerp" data-source="post: 332848" data-attributes="member: 42223"><p>Evo gledam te ledove sto si postavio linkove, i neke druge poznate, ne razumem bas brendiranje.</p><p>Recimo oni sto imaju 600W ili 900W u imenu ali vuku svega duplo manje struje.. sto je obrnuto u odnosu na HPS.</p><p>Mislim, ja bih se uvek odlucio za LED, ovaj sto imam u hibrid boxu je 99W ali vuce 60W.</p><p>Cini mi se da su poceli da se napucavaju sa related W, kao i stedne davno kad kupujes ogromnim slovima pise koju sijalicu zamenjuje (npr 100W), a manjim slovima koliko zaista vuce struje (~20W).</p><p>Ne volim ja te marketinske fore, nego lepo uzmem merac svetlosti, izmerim LUX, pa vidim koliko vuce iz uticnice wati... i na kraju ti dodje uvek na isto.. koliko wati toliko lumena..</p><p>LED je tu dobar jer je usmeren tj. ne rasipa na 360 kao ostala svetla.</p><p></p><p>P.S></p><p>I jos jedna stvar u vezi trajanja LEDa.. ja jos nisam doziveo ili cuo da je nekom riknuo chip, uvek ali uvek pre toga strada drajver/ispravljac... a u cenu i mogucnost zamene necu jos uvek da ulazim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nerp, post: 332848, member: 42223"] Evo gledam te ledove sto si postavio linkove, i neke druge poznate, ne razumem bas brendiranje. Recimo oni sto imaju 600W ili 900W u imenu ali vuku svega duplo manje struje.. sto je obrnuto u odnosu na HPS. Mislim, ja bih se uvek odlucio za LED, ovaj sto imam u hibrid boxu je 99W ali vuce 60W. Cini mi se da su poceli da se napucavaju sa related W, kao i stedne davno kad kupujes ogromnim slovima pise koju sijalicu zamenjuje (npr 100W), a manjim slovima koliko zaista vuce struje (~20W). Ne volim ja te marketinske fore, nego lepo uzmem merac svetlosti, izmerim LUX, pa vidim koliko vuce iz uticnice wati... i na kraju ti dodje uvek na isto.. koliko wati toliko lumena.. LED je tu dobar jer je usmeren tj. ne rasipa na 360 kao ostala svetla. P.S> I jos jedna stvar u vezi trajanja LEDa.. ja jos nisam doziveo ili cuo da je nekom riknuo chip, uvek ali uvek pre toga strada drajver/ispravljac... a u cenu i mogucnost zamene necu jos uvek da ulazim. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom