Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="CilI" data-source="post: 278594" data-attributes="member: 31288"><p>Licno poznajem momke koji rade kod nas u tri različita growshopovima. Lanske godine sam se raspitao</p><p>o led panelima koje prodavaju. Sto se dobro poznajemo, su mi svi od savjetovali kupnju led panela.</p><p>Zbog čega, zato sto prvo pod led panelom je manji donos suhog naspram hps. Bule su manje i manje</p><p>nabijene, tvrde. To je bio prvi razlog, a drugi je bio to sto imaju puno reklamacija na kupovnim</p><p>led panelima. Kazali su mi, da i drugi prodavači vise ne forsiraju prodaju led panela po EU zbog toga.</p><p>To sam pričao lanske godino približno u ovo vreme.</p><p></p><p>Onda sam radio sa likom koji ima svoju elektro firmu i ugradzuje led lampe, trake i te stvari.</p><p>Dugo sva pričala i ispitao sam ga o njegovim iskustvima. On mi je reko, da pada svetilnost ledice </p><p>za 15% u jednoj godini. Vjerovatno za kucnu , poslovno upotrebu. Za garancije i te stvari.</p><p>Da imaju dve firma koji daju garancije malo duze, kad mi je to reko, bio sam jako presenecen.</p><p></p><p>Nemoj misliti, da ja moje mišljenje, da je led sra.nje. Samo problem je kupovni panel, nešto krepne</p><p>a ti ne možeš uveljaviti garanciju, a neznas,ili nemaš cime popraviti panel. I to, da so jako skupi.</p><p></p><p>Drukčije ovo sto vi momci radite sami panele to u punosti podržavam, ako nešto pregori, zamijenite</p><p>i panel radi dalje. I nabavka je puno jeftina naspram kupovnog panela i na kraju bolja jer</p><p>upotrebljavate jače led diode.</p><p></p><p>Zato me je zanimalo iskustvo od vas sto pišete u ovoj temi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="CilI, post: 278594, member: 31288"] Licno poznajem momke koji rade kod nas u tri različita growshopovima. Lanske godine sam se raspitao o led panelima koje prodavaju. Sto se dobro poznajemo, su mi svi od savjetovali kupnju led panela. Zbog čega, zato sto prvo pod led panelom je manji donos suhog naspram hps. Bule su manje i manje nabijene, tvrde. To je bio prvi razlog, a drugi je bio to sto imaju puno reklamacija na kupovnim led panelima. Kazali su mi, da i drugi prodavači vise ne forsiraju prodaju led panela po EU zbog toga. To sam pričao lanske godino približno u ovo vreme. Onda sam radio sa likom koji ima svoju elektro firmu i ugradzuje led lampe, trake i te stvari. Dugo sva pričala i ispitao sam ga o njegovim iskustvima. On mi je reko, da pada svetilnost ledice za 15% u jednoj godini. Vjerovatno za kucnu , poslovno upotrebu. Za garancije i te stvari. Da imaju dve firma koji daju garancije malo duze, kad mi je to reko, bio sam jako presenecen. Nemoj misliti, da ja moje mišljenje, da je led sra.nje. Samo problem je kupovni panel, nešto krepne a ti ne možeš uveljaviti garanciju, a neznas,ili nemaš cime popraviti panel. I to, da so jako skupi. Drukčije ovo sto vi momci radite sami panele to u punosti podržavam, ako nešto pregori, zamijenite i panel radi dalje. I nabavka je puno jeftina naspram kupovnog panela i na kraju bolja jer upotrebljavate jače led diode. Zato me je zanimalo iskustvo od vas sto pišete u ovoj temi. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom