Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Extra" data-source="post: 278584" data-attributes="member: 35738"><p>Sad neznam da bas toliko puno pada jacina svijetla jer ja imam po kuci dosta postavljenih led zarulja i koje sam stavio prije vise od 2god. jos uvijek svijetle isto, barem na oko ali po ovom sto si ti napiso bi trebalo opast za 30% kroz te dvije godine a to je skoro trecina svijetla i to bi se svakako trebalo vidjet,primjetit u praksi, mislim da su to samo informacije na papiru... :read:</p><p></p><p>I jel mislis da gube svijetlost 15% na godinu u normalnom kucnom radu ili za kontinuirano godinu rada, jer jako je velika razlika ako rade 6-8h ili 24h na dan ?!</p><p></p><p>Vezano za ova dva proizvodjaca,<strong> jel to pricas za gotove zarulje s grlima ili za same ledice, znaci mislim na one koje se trebaju ugradit ?</strong></p><p> </p><p>Ima razlog zasto to pitam, inace kod gotovih zarulja <strong>90% odlazi elektronika a ne ledice</strong> tako da mozda zato daju male,kratke garancije. Mijenjo sam cesto elektroniku ali ne i same ledice barem ne smd kockaste (PLCC), a i mi ovdje pricamo o duzini trajanja zasebnih ledica a ne led zarulja... :unsure:</p><p></p><p>Ima tu jos drugih faktora zasto led zarulje odlaze prije nego kako je to napisano a tu je <strong>jako veliki krivac temperatura i ona "ubija" ledicu i strasno joj smanjuje vijek trajanja</strong>, dok bi ta ledica puno duze trajala da je vani i na optimalnoj temperaturi a ne strpana unutar kucista zarulje... !!</p><p></p><p><strong><u>Ukratko, ti si pito koliko traje led dioda i mislim da se tvoje informacije o tome kako kazu proizvodjaci, odnose na led zarulje ali ne i na same ledice jer uvjeti su totalno drugaciji pa nije mjerodavno...</u></strong> :icon_wink:</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Extra, post: 278584, member: 35738"] Sad neznam da bas toliko puno pada jacina svijetla jer ja imam po kuci dosta postavljenih led zarulja i koje sam stavio prije vise od 2god. jos uvijek svijetle isto, barem na oko ali po ovom sto si ti napiso bi trebalo opast za 30% kroz te dvije godine a to je skoro trecina svijetla i to bi se svakako trebalo vidjet,primjetit u praksi, mislim da su to samo informacije na papiru... :read: I jel mislis da gube svijetlost 15% na godinu u normalnom kucnom radu ili za kontinuirano godinu rada, jer jako je velika razlika ako rade 6-8h ili 24h na dan ?! Vezano za ova dva proizvodjaca,[B] jel to pricas za gotove zarulje s grlima ili za same ledice, znaci mislim na one koje se trebaju ugradit ?[/B] [B] [/B] Ima razlog zasto to pitam, inace kod gotovih zarulja [B]90% odlazi elektronika a ne ledice[/B] tako da mozda zato daju male,kratke garancije. Mijenjo sam cesto elektroniku ali ne i same ledice barem ne smd kockaste (PLCC), a i mi ovdje pricamo o duzini trajanja zasebnih ledica a ne led zarulja... :unsure: Ima tu jos drugih faktora zasto led zarulje odlaze prije nego kako je to napisano a tu je [B]jako veliki krivac temperatura i ona "ubija" ledicu i strasno joj smanjuje vijek trajanja[/B], dok bi ta ledica puno duze trajala da je vani i na optimalnoj temperaturi a ne strpana unutar kucista zarulje... !! [B][U]Ukratko, ti si pito koliko traje led dioda i mislim da se tvoje informacije o tome kako kazu proizvodjaci, odnose na led zarulje ali ne i na same ledice jer uvjeti su totalno drugaciji pa nije mjerodavno...[/U][/B] :icon_wink: [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom