Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="RolamPoKraju" data-source="post: 278409" data-attributes="member: 35268"><p>Video sam da je odnos lumena x12 ili tako nešto ne mogu iščeprkati odnos gde sam video u temi jer ima brdo postova to sam pre mesec dana pregledao, pa rekoh da pitam našao sam nešto 14e </p><p> </p><p></p><p> <strong><em>Specifikacija sijalice </em></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p> Snaga sijalice:</p><p> </p><p> 4.5Watt</p><p> </p><p> Ugao LED-a:</p><p> </p><p> 120°</p><p> </p><p> LED Diode:</p><p> </p><p> 60 x Crvena - 660nm</p><p> 20 x Plava 445nm</p><p> </p><p> </p><p> Vek trajanja:</p><p> </p><p> 50000 sati</p><p> </p><p> Količina lumena:</p><p> </p><p> 580lm</p><p> </p><p> Radna temperatura:</p><p> </p><p> -35°C do +55°C</p><p> </p><p> Radna vlažnost:</p><p> </p><p> 0%-95%</p><p> </p><p> Dimenzije:</p><p> </p><p> 50 x 52,5mm</p><p> </p><p>Sad ovi lumeni se množe ili kako već to me buni sad je u fazonu PC boks, pa rekoh da pitam uzmem takve dve su dovoljne da se od početka do kraja izgura grow u mid toweru? </p><p></p><p>Ili ova 10e </p><p></p><p> <strong><em>Specifikacija sijalice </em></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p> Snaga sijalice:</p><p> </p><p> 3.2Watt</p><p> </p><p> Ugao LED-a:</p><p> </p><p> 120°</p><p> </p><p> LED Diode:</p><p> </p><p> 45 x Crvena - 660nm</p><p> 15 x Plava 445nm</p><p> </p><p> </p><p> Vek trajanja:</p><p> </p><p> 50000 sati</p><p> </p><p> Količina lumena:</p><p> </p><p> 580lm</p><p> </p><p> Radna temperatura:</p><p> </p><p> -35°C do +55°C</p><p> </p><p> Radna vlažnost:</p><p> </p><p> 0%-95%</p><p> </p><p> Dimenzije:</p><p> </p><p> 70 x 72,5mm</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="RolamPoKraju, post: 278409, member: 35268"] Video sam da je odnos lumena x12 ili tako nešto ne mogu iščeprkati odnos gde sam video u temi jer ima brdo postova to sam pre mesec dana pregledao, pa rekoh da pitam našao sam nešto 14e [B][I]Specifikacija sijalice [/I][/B] Snaga sijalice: 4.5Watt Ugao LED-a: 120° LED Diode: 60 x Crvena - 660nm 20 x Plava 445nm Vek trajanja: 50000 sati Količina lumena: 580lm Radna temperatura: -35°C do +55°C Radna vlažnost: 0%-95% Dimenzije: 50 x 52,5mm Sad ovi lumeni se množe ili kako već to me buni sad je u fazonu PC boks, pa rekoh da pitam uzmem takve dve su dovoljne da se od početka do kraja izgura grow u mid toweru? Ili ova 10e [B][I]Specifikacija sijalice [/I][/B] Snaga sijalice: 3.2Watt Ugao LED-a: 120° LED Diode: 45 x Crvena - 660nm 15 x Plava 445nm Vek trajanja: 50000 sati Količina lumena: 580lm Radna temperatura: -35°C do +55°C Radna vlažnost: 0%-95% Dimenzije: 70 x 72,5mm [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom