Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="iprezime" data-source="post: 274967" data-attributes="member: 30234"><p>i ja sam malo se zaigrao sa ledicama, vec napravio "lampu" dim 40x70cm, na njoj ce biti oko 100w ledica drajveri za ledice i vent, ja sam izabrao ledice od 1w vecinom zbog omjera mcd-a ali imam i od 3w, nisam uzimao jace zbog toga da mogu bolje promijesat i napraviti bolji raspored dok to sa jednom ledicom nemogu.</p><p>nasao sam na netu i patent za led panel za uzgoj i citao po raznim forumima, tako da sam nesto iskombinirao, meni to nije za sada primarno svijetlo vec mi treba u cvjetu da pojaca koristim:400-410nm 1w</p><p> 3000-3500k 10kom</p><p> 6000-6500k 10 kom</p><p> 445nm 10kom</p><p> 460-463 1kom</p><p> 660nm 10 kom</p><p> 450-455nm 2kom</p><p> 455-460nm 2kom</p><p> 460-470 2 kom</p><p></p><p>nemojte me ni pitat zasto takav omjer cega nesjecam se to sam narucio dok sam bio u tome za proracune, mozete vidjet kakvi su omjeri kad izracunate, najvise sam se mucio sa termalnim ljepilom par puta sam narucio a kinezi stavljaju "glue" i na ono sto nije kad budem imao vremena pa vam malo poslikam da vidite o cemu pricam</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="iprezime, post: 274967, member: 30234"] i ja sam malo se zaigrao sa ledicama, vec napravio "lampu" dim 40x70cm, na njoj ce biti oko 100w ledica drajveri za ledice i vent, ja sam izabrao ledice od 1w vecinom zbog omjera mcd-a ali imam i od 3w, nisam uzimao jace zbog toga da mogu bolje promijesat i napraviti bolji raspored dok to sa jednom ledicom nemogu. nasao sam na netu i patent za led panel za uzgoj i citao po raznim forumima, tako da sam nesto iskombinirao, meni to nije za sada primarno svijetlo vec mi treba u cvjetu da pojaca koristim:400-410nm 1w 3000-3500k 10kom 6000-6500k 10 kom 445nm 10kom 460-463 1kom 660nm 10 kom 450-455nm 2kom 455-460nm 2kom 460-470 2 kom nemojte me ni pitat zasto takav omjer cega nesjecam se to sam narucio dok sam bio u tome za proracune, mozete vidjet kakvi su omjeri kad izracunate, najvise sam se mucio sa termalnim ljepilom par puta sam narucio a kinezi stavljaju "glue" i na ono sto nije kad budem imao vremena pa vam malo poslikam da vidite o cemu pricam [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom