Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="CRORazor" data-source="post: 170955" data-attributes="member: 26797"><p>Ovako ja imam manji prostor pa bi mi se to sve grijalo sa HID , a i neda mi se trazit HID po gradu...</p><p>odlucio sam isprobat LED diode.. nego koji raspored tih dioda treba biti tojest uv i ostale koliko %? evo nasao sam da neki lik prodaje diode a sad nez jesu li te preslabe i koliko bi mi ih trebalo</p><p></p><p></p><p>Imam bijele LED diode, zaobljenog vrha, prozirne, promjera 5mm. Ove LED su idealne kao ukrasna svijetla za kuću, oko kuće, na automobilu... Osim kao ukrasna rasvjeta odlične su za izradu rasvjete kuhinjske radne ploče, radnog stola... ili za izvedbu diskretne rasvjete. U većem broju mogu poslužiti i kao kvalitetna i zanimljiva štedna rasvjeta većih prostorija.</p><p>Radi se o vrlo kvalitetnim diodama jakosti svijetla 20,000mCd i radnog vijeka od preko 100,000 radnih sati!</p><p></p><p></p><p>Osim bijelih LED dioda imam i diode drugih boja (plava, UV, crvena...). </p><p></p><p>Ostale karakteristike bijelih LED dioda:</p><p>-jakost svijetla: 20000 mCD</p><p>-"temperatura" svijetla: (cool white) 6000K</p><p>-radni vijek: preko 100000 sati</p><p>-kut osvjetljenja: 25°</p><p>-radna struja/napon: 20mA / 3.2V-3.6V</p><p>-promjer LED: 5mm</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="CRORazor, post: 170955, member: 26797"] Ovako ja imam manji prostor pa bi mi se to sve grijalo sa HID , a i neda mi se trazit HID po gradu... odlucio sam isprobat LED diode.. nego koji raspored tih dioda treba biti tojest uv i ostale koliko %? evo nasao sam da neki lik prodaje diode a sad nez jesu li te preslabe i koliko bi mi ih trebalo Imam bijele LED diode, zaobljenog vrha, prozirne, promjera 5mm. Ove LED su idealne kao ukrasna svijetla za kuću, oko kuće, na automobilu... Osim kao ukrasna rasvjeta odlične su za izradu rasvjete kuhinjske radne ploče, radnog stola... ili za izvedbu diskretne rasvjete. U većem broju mogu poslužiti i kao kvalitetna i zanimljiva štedna rasvjeta većih prostorija. Radi se o vrlo kvalitetnim diodama jakosti svijetla 20,000mCd i radnog vijeka od preko 100,000 radnih sati! Osim bijelih LED dioda imam i diode drugih boja (plava, UV, crvena...). Ostale karakteristike bijelih LED dioda: -jakost svijetla: 20000 mCD -"temperatura" svijetla: (cool white) 6000K -radni vijek: preko 100000 sati -kut osvjetljenja: 25° -radna struja/napon: 20mA / 3.2V-3.6V -promjer LED: 5mm [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom