Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="mr.dr.Smok" data-source="post: 134054" data-attributes="member: 10783"><p>E moram reč da sam na Youtubu gledo lika koji gaji godinama istu sortu.Znači zna je u milimetar kako bi se reklo!</p><p>Klonira,sve redi bez greške.Da ne dužim previše.Lik ima box sa 2 400W HPS.U tom boxu drži 2 bilke gajene hidroponski sa aquafarm sistemom.I na biljkama radi scrog sa mrežom.To mu je ustaljeni sistem i zna ga u milimetar.</p><p>Napravijo je jedan groow sa tom opremom i dokumentirao.Sljedeči groow zamjenio je svoje 400W HPS sa dva ovakva LED sistema od 400W.Isto tako dokumentirao.Znači klonovi od iste majke,isto tretirane i pod istim uvjetima samo je zamjenjena rasvjeta.</p><p>Zaključak na kraju je da LED nemože zamjenit HPS.</p><p>Biljke su rasle i cvjetale al su na kraju hedovi bili prazni,tanki i jadni.Dok svi znamo kakvi su hedovi pod HPSom ako su ostali uvjeti dobri.</p><p>A o razliki u količini na kraju neču ni da komentiram.</p><p>Zato ljudi nevjerujte svemu šta se priča.Držtese provjerenih fazona,uštedjet če te i vrjeme i novac!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mr.dr.Smok, post: 134054, member: 10783"] E moram reč da sam na Youtubu gledo lika koji gaji godinama istu sortu.Znači zna je u milimetar kako bi se reklo! Klonira,sve redi bez greške.Da ne dužim previše.Lik ima box sa 2 400W HPS.U tom boxu drži 2 bilke gajene hidroponski sa aquafarm sistemom.I na biljkama radi scrog sa mrežom.To mu je ustaljeni sistem i zna ga u milimetar. Napravijo je jedan groow sa tom opremom i dokumentirao.Sljedeči groow zamjenio je svoje 400W HPS sa dva ovakva LED sistema od 400W.Isto tako dokumentirao.Znači klonovi od iste majke,isto tretirane i pod istim uvjetima samo je zamjenjena rasvjeta. Zaključak na kraju je da LED nemože zamjenit HPS. Biljke su rasle i cvjetale al su na kraju hedovi bili prazni,tanki i jadni.Dok svi znamo kakvi su hedovi pod HPSom ako su ostali uvjeti dobri. A o razliki u količini na kraju neču ni da komentiram. Zato ljudi nevjerujte svemu šta se priča.Držtese provjerenih fazona,uštedjet če te i vrjeme i novac! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
Bottom