Ajd sutra cu postaviti, sad rade. Za sad sam ih postavio na 30x30 lim, sa druge strane lima stavio sam kulere, od dole ventilator duva u to, ok je, ali cekam jos 2 pa cu staviti sve na alu hladnjake. Jesu kinezi ali ne vidim zasto ne bi radili, ja mislim da daju dovoljan broj vati, cak mislim da daju mozda malo manje nego ostali. Jedino sto se meni cini kao da blago treperi, al nisam siguran. Slike ces videti sutra, a sacekacemo i grow pa cemo znati koliko trose, kako rade i koliko zaista daju lumena, potrudicu se da izmerim.
Evo ga otvorio sam box, mislim ako se cosak 40x40 ogradjen moze tako zvati... Stavio 100W kineskih led dok sklopim sve do kraja... al to je samo za noc, preko dana sunce. Evo ti slike kad su dobijene, sutra cu slikati ugasene da vidis kako je spojeno jer je sad mrak tamo... A dok rade dobro pice... Inace zalemio sam na svaku diodu braon na L i plavu na N, uzeo spojnicu, i spojio obe braon i obe plave sa braon i plavom na kablu...
Evo sad ovako, to blago treeprenje je bilo zbog loseg lema, gubilo je kontakt, sad je sve ok. Cak ih jos nisam stavio na hladnjak, to cu kad stignu jos 2, sad su na alu ploci od kucista, a sa gornje strane samo poslagani hladnjaci i 2 kulera koja rade na po 5V, i dobro se hladi sve je tek tek mlako. Unutra u boxu sam povremeno ukljucivao ventilator 5W, ali nije bilo potrebe, 15 cm iznad biljke 26 (kad je stavim oko 6 uvece), nocu 21.
Evo kako izgledaju privremeno, a dobro svetle, i biljka 2 noci super napreduje.