Op,op..sta je ovo.. hans out znaci,taman kad sam hteo da iskesiram ,opet nedoumice xD
Al svakako je dosta jeftiniji marsic..ja sam mislio ako to bude mars,da to budu dva od po 400w stvarne snage.mal jace nego sto kaze no joke.
skupa znaci oko 800w za taj prostor..
tu je i klima ako leti to bude grejalo,al ne bi trebalo majku mu..?
Kolko greju npr dva manja marsa u odnosu na 600w hps? Kontam upola?
Glavna frka za mars mi je da ne rikne za 4 meseca pa da se mlatim sam i popravljam,a to neam pojma..pored toga sto greje vise o hansa sigurno.
Je l znate mozda je l moguce narucivanje u startu i rezervnih delova i dioda i svega toga sto u principu crkava?
Da i ako se desi zajeb imam sve (sem znanja xD) sto mi treba da resim problrm bez cimanja njih i gubitka vremena..i kontam da tu crkava dioda po dioda,na sitno sve..nemoguce da ceo panel otkaze tako brzo? XD
Teeenk juu,hvala na angazovanju stvarno ☺
Op,op..sta je ovo.. hans out znaci,taman kad sam hteo da iskesiram ,opet nedoumice xD
Al svakako je dosta jeftiniji marsic..ja sam mislio ako to bude mars,da to budu dva od po 400w stvarne snage.mal jace nego sto kaze no joke.
skupa znaci oko 800w za taj prostor..
tu je i klima ako leti to bude grejalo,al ne bi trebalo majku mu..?
Kolko greju npr dva manja marsa u odnosu na 600w hps? Kontam upola?
Glavna frka za mars mi je da ne rikne za 4 meseca pa da se mlatim sam i popravljam,a to neam pojma..pored toga sto greje vise o hansa sigurno.
Je l znate mozda je l moguce narucivanje u startu i rezervnih delova i dioda i svega toga sto u principu crkava?
Da i ako se desi zajeb imam sve (sem znanja xD) sto mi treba da resim problrm bez cimanja njih i gubitka vremena..i kontam da tu crkava dioda po dioda,na sitno sve..nemoguce da ceo panel otkaze tako brzo? XD
Teeenk juu,hvala na angazovanju stvarno ☺
Kolega nemoj se zaletati,vidi malo kako je Hans dosao do ledica koje prodaje i kakav je njegov rad.Ipak covjek to radi i prilagodava uzgoju vutre,a masu ledica koje sam vidio u reklamama pise za uzgoj bilja pa ti misli jeli to dobro i za vutru.Uglavnom razmisli.Ja kada sam sebi kupovao svijetlo bilo mi je bitno da je napravljeno za uzgoj vutre i na vutri isprobano.Ne kazem da ostale ledice nisu dobre samo bolje ako kupujes nesto provjereno.Ja imam gavitu,a sada sam dobio Hans 180 w pa cu usporedivati malo urod.hans out znaci