Pazi, panel od stvarnih 400w sigurno može mjenjati 400w hps, ali potrošnja ti je onda skoro ista. Dobro, uštedio bi na hlađenju nešto sitno. Ja mislim da je marketing priča da će 150w leda imati rezultat kao 250, čak 400w hps-a. Navlače ljude. Ti za pare kojima raspolažeš nećeš zamjeniti moć 400watnog hpsa, bar ja tako mislim. Pogotovo na površini koju smatraš ok. Pokušaj mijenjati pristup problemu. Uzmi led i složi stealth box, najobičniji ormar, i tako ljeti piči. A zimi se vrati hps-u i pravom boxu. U kojeg ćeš onda dodati i led koji imaš pa ćeš nadmašiti 400w hps svakako
Ako je ovo namjenjeno meni, nemam ja ni vremena ni mjesta Drkk se sa stealth boxovima u ormaru, a i da imam nebi kupio onda secret jardin za 1xxxkn.. I zasto recimo nebi naso dobar led i switchat se na njega??? Manja potrosnja struje ako nista, i sta je s amperima?? Neko mi je objasnjavo da 400w leda ne trosi isto ko 400w hps jer je manja amperaza pa je manji protok struje, nek se slobodno ubaci neko el. potkovaniji od mene.. Ja bi bio najsretniji da mogu ostat na hps da se ne smaram s glupostima al eto kad nejde.. ja ne kazem ni da cu stic hps ni da necu, ceajkte ljeto i moguci moj grow (mjesto je probblem) pa cemo vidjet ocel bit disko il ce bit jedna debela kobaja na kraju harvesta..
Jer nisam komercialni grower pa me i potrosnja struje jako dira..