@reaktor slažem se da na ledtech i sličnima plaćamo heatsink, brand i sve troškove uvoza plus proviziju prodavača i da je i zbog toga veća cijena. Ali zato kažem da se treba pažljivo proučiti svaki listing na AliExpress prije kupovine.
De link u porukeBest bye Led samsung 281+ panel +headsinkPogledajte prilog 386738
Cekam 3pcs uzeo sve 3 razlicita prijavim kakve su spored onoga sto sam citao best buy za ledove za 100 dolara imas zadovoljne zelene biljanecca 5-6grom proverite ova roba vredi da se proba!!!!Javim kad stigne 100$ 3pcs bez carine idu jer su manje od 50eur
Imaju za rihtanje VEG/BLOOM situaciju...
Ja mislim, da oni imaju struju od 120v,ali sve to valja... Za tu lovu se isplati uzet sa Aliexpresa i sl.sve ovisi o prostoru u kojem se uzgaja!Znači snaga bi bila struja x napon 230 x 0.8 = 184W
Rasturices 2biljke zdravo u 80x80 uzmi dobro zemju potovi ne ispod 15L dobar treni g i dobices 200gr suhog ts 1,5gr watt pozz to je moj savet ako ima nesto da kaze drugi slobodnoja se mislim takva dva za start, pa onda dodati jos dva (box 80x80), iako mi efektivno 60x80 u boxu, druga stvar mislim da bi bili idealni zbog visine koja je 120 jos ako bi uspeo da ih narihtam da rade na 50-75% mislim da bi za mene bio pun pogodak, jer kolko gledam 301 mora biti dosta udaljen ne bi li przio
e sad me ispravite ili preusmerite drugde za ove moje specificne zahteve
118w vuce iz uticnice (ima par stranica prije neko je kacio sliku da ne mjerim opet), na istom wat metru kao gore na slici. tako da je dosta slabiji, a i ima 30+ manje ledica.tih 301h/b i oni nisu full 120W i kod njih imas odstupanja cca 85-90w