Pozdrav ekipa.
Danas mi je došao zeus 308 xt 3500k s dimmerom i balansom. Ako ima netko volje da mi malo pomogne oko struje, spajanje žica, može i porukom. Oko struje se iskreno ne kužim, pa se služim youtubeom
Dimmer sam uspješno spojio na dvije male žice, lijevo plava, desno bijela (točno kako je u videu od zeusa) i uspješno zategnuo male šerafe (šrafove)
Balans input kabel ima 3 žice kao i zasebni strujni kabel sa schuko utikačem koji sam kupio (kao za peglu), te output dvije žice (crna-crvena) koje se spajaju na dvije manje bijele (a one drugim krajem imaju plastike kojom idu u zeusa.)
Tu se koriste one plastične spojnice umjesto lemljenja ili spajanja žica izolir trakom, jesam li dobro skužio? Ako se dobro vodim logikom treba mi 5 spojnica gdje svaka ima dva ulaza (dvopolna se to zove ako sam dobro vidio) i obje iste boje žice sa svakog kraja zeusa i schuko utikača se spajaju svaka u svoju spojnicu (plava s plavom, crvena s crvenom...).
Moje isprike adminima ako ne spada u ovu temu, trebam laičke upute samo da još struju spojim, još stignem kupiti što treba, pa večeras zeus zasija punim sjajem