Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Jedno pitanje, je l kupuvao neko LED Panele sa ebay-a, ako je neko kupovao da mi kaze njegovo misljenje
Trenutno sam u Nemačkoj, ako znate gde bih mogao da kupim lampe ovde
Jedno pitanje, je l kupuvao neko LED Panele sa ebay-a, ako je neko kupovao da mi kaze njegovo misljenje
Trenutno sam u Nemačkoj, ako znate gde bih mogao da kupim lampe ovde
2 Zeusa sa power supply i konektorima sa cenom bude kao moj EG S600 250W LED.A ovi iz Easy Grow se zeznuli pa mi poslali bolji kvazi v2 bla bla black one.
Sorry za grešku!
Po meni je trenutno najisplativije uzet 2 Zeusa, jer dolaze sa free profilima. Ti profili ih spajaju i preuzmu dobar dio topline!
Ja sam se zeznuo prvi put pa sam uzeo ovakve, a za kockasti box su bolji ovakvi. I samo dodajem i širim. Profili su kompatibilni sa svim LED proizvodima iz Led-techa , tako da viđam mixane Samsung stripove i Osramove LEDice. Jedino što nakraju izađe dosta skupo!
Jednog Zeusa sam pošpricao sa vodom i malo se zaiskrilo mislio sam ga bacit, ali se vratio u igru Ionako ih imam neparni broj pa ga koristim za vegetaciju, ali osim 3,4 diode sve radi. Kada ga pojačam preko 3A,onda sve svjetle!
Iz LED-TECHA su mi rekli da im ga pošaljem,da ga poprave, ali to me izađe 30€ dostava(tamo-nazad), a novi jr 99€.
Šta je najgore dobro sam ga natopio
Pozdrav ekipa.
Imam par pitanja u svezi LED svijetla za grow šator Phantom 240W regular(dimenzija 240x120x215).
U njemu sam mislio smjestit 3-4 veće biljke ako ce to biti moguće, zelen sam još tome svemu pa još neznam kako ce to sve ispast sa prostorom.
Zanima me koju tocno marku i jacinu led svijetla da odaberem i kolko komada?Cijena mi nije bitna, zanima me što kvalitetnije i bolje svijetlo.
Na Alibabi sam nasao 240W Samsung LM301B 3500K+ Epileds 660nm type+napajanje+dodatne opreme za kacenje. za 120usd
Drugi je 240W Samsung LM301B 3500K +napajanje+dodatna oprema za kacenje. 120usd
Ne zelim da narucujem Heatsink posto je tezak i postarina je samo za njega 50usd, pa cu to naruciti iz Nemacke.
Koji je bolji od ove dve vrste panela, ako neko zna voleo bih da mi pomogne. Hvala.
Mislim da ti je to sve isto,ovi Epileds 660nm su kao dodati za cvetanje ali ne znam sada koliko su bolji rezultati sa njima.
Imas i qb sa samsung lm301h,sto je isto kao i samsung lm301b samo je malo skuplje jer je novije i malo manje struje trosi.
Finden Sie Top-Angebote für 1000W LED Grow Light Hydro Full Spectrum Veg Flower Indoor Plant Lamp Panel KS bei eBay. Kostenlose Lieferung für viele Artikel!
www.ebay.de
Sta mislite o ovom led panelu, po njihovom ima 18630 lux ( 1000w )
I ja sam novi što se tiče led panela pa bolje pričekaj nekog iskusnije ali slučajno imam baš taj panel i na njemu piše 1 000w a stvarna snaga je 185w pa ako imaš mali box i 1 biljku onda može poslužiti
Castno paneli su relativno poznati i ok su...
Ovo 1000w je model/ime, a vuče iz zida 278w,šta je dobro za dvije biljke!
Epistar chipovi novije generacije su na njemu, ali tenkre je stavio prve 2,3 slike od starog modela koji ima stare diode.
Ovaj ima chipove!
Pogledaj rađe Mars ts 600 ili 1000
U full spektru, lumeni ne igraju ulogu, ali oni ga bubnu i tu je negdje! Stvar je šta je to stara tehnologija!
I ja sam novi što se tiče led panela pa bolje pričekaj nekog iskusnije ali slučajno imam baš taj panel i na njemu piše 1 000w a stvarna snaga je 185w pa ako imaš mali box i 1 biljku onda može poslužiti
Dovoljno je!
Ako su specifikacije točne!
Ovo je nova slika upgradane verzije!
Da ne pišem post za postom!
Ovi Castnoo paneli su se pokazali jako dobrima. Za manji grow cca 2,3 biljke. U specifikacijama su navedeni realni brojevi, šra je rijetkost. Tamo piše i za veličinu boxa koju pokriva. I to je točno!
Prije su ih uspoređivali sa hps 400 a sada sa novom generacijom chipova hps 250
Sve u svemu, daju ljepe biljke!
Za scrog dušu dalo