Evo bas gledam ovaj viparspectra 600w jeli to prejako za 80x80x160?
Ne znam jer sam do sada bio na hps a ako ti paše ovaj od 450 a živiš u BiH pošalji mi pp
Našao sam ih po smješnoj cjeni
Evo bas gledam ovaj viparspectra 600w jeli to prejako za 80x80x160?
Nisam neki strucnjak , al imam malo iskustva , ja sam uzeo VivarSpectra 450W pa se racunaj po tome , to je led panel od 200W pravih , posto sam to uzeo mogu ti reci ja bi to . Nasao sam jeftino LED je malo skuplji, a da nisam nasao jeftino onda bih uzeo HPS od 250W verovatnoLjudi nesto se dvoumim kako krenuti raditi,imam cob 60w fullspectrum da li mogu drzati jednu lepoticu atosa u 25litara od pocetka do kraja?na rezimu 18/6 ili 20/4?i da li je ta jedna sijalica dovoljna?ili uzeti jos jednu?ili uzeti led isto fullspec od 80w 2x...Pogledajte prilog 282663
Jos bolje nasao sam ufo led od 216w i od 300w fullspec,hps koliko znam mnogo greje box a i trosi ljubi te brat mnogo struje...mora malo ekonomik ma snacicu se nestoA druze
Nisam neki strucnjak , al imam malo iskustva , ja sam uzeo VivarSpectra 450W pa se racunaj po tome , to je led panel od 200W pravih , posto sam to uzeo mogu ti reci ja bi to . Nasao sam jeftino LED je malo skuplji, a da nisam nasao jeftino onda bih uzeo HPS od 250W verovatno
Skoro je sigurno da ta sijalica nije ni 60W nego oko 30W, za jednu lepoticu ja ne bi ispod 150W pa chega god
A da nemam ni HPS ni LED , uzeo bi CFL panele , one dugacke , oni su jeftini , i suprotno onome sto ljudi misle , moze se i pod njima samo treba iskusno raditi
Mislis na Viparspectrum?@Stanaccc
Jao druze tebi je bar stiglo , ja sam uzimao u BIH a ne zivim tamo , pa sam poslao u postu gde cu biti u hotelu , i to bese sad u subotu , ja ustao , kafica dorucak pa idem .
Kad eto ga kum hrvat dosao na kafu u hotel nije znao da sam tu , i sta cu moram ispostovati , i kad smo stigli u postu ono zatvorena .
A ja idem nazad u nedelju necu moci dici u ponedeljak , tj danas .
Naravno ostavio sam novac da mi dignu ali u posti kazu nema nista za mene . I tu sam sad . Nema paketa .
Zvao sam postara paket je tamo , radnica kaze nije . Problem za problemom
A tamo sam uzimao jer sam dobio za 50e 2 panela od realnih 500W , sto bih platio ovamo verovatno 250e ako i nadjem a nisam nasao .
Tako ti je to .
A koliko tebe izaso taj Zeus kakva mu je realna snaga ?
Mislis na Viparspectrum?