Znam. Narucio sam nedavno kolega na forumu ih već testira, uspjesnoLM301B sa uticnica a imas ih od 50 cm pa si Sam spojis..
Znam. Narucio sam nedavno kolega na forumu ih već testira, uspjesnoLM301B sa uticnica a imas ih od 50 cm pa si Sam spojis..
Pozdrav shaolin, kakvi su utisci nakon dodavanja mono plavih i crvenih ledica? Zanima me jer imam 3500k (clu048x4) pa kontam da poboljsam spektar. Narucio slicne kao ti cree xt-e, 4 royal blue i 8 deep red. Kontam vozit sve 4 blue voziti u vegi, a u cvatu upalit sve red i ostavit dvije blue, a od pola cvata ukljucit i druge dvije. Ima neko neki savjet?Pozdrav, uz cob dodao sam i cree xt-e royal blue 450 nm za vegetaciju, za cvjetanje imam photo red. U box-u se nalazi supertopirani auto Gnomo.Pogledajte prilog 267268Pogledajte prilog 267269Pogledajte prilog 267270
Pozdrav shaolin, kakvi su utisci nakon dodavanja mono plavih i crvenih ledica? Zanima me jer imam 3500k (clu048x4) pa kontam da poboljsam spektar. Narucio slicne kao ti cree xt-e, 4 royal blue i 8 deep red. Kontam vozit sve 4 blue voziti u vegi, a u cvatu upalit sve red i ostavit dvije blue, a od pola cvata ukljucit i druge dvije. Ima neko neki savjet?
Hvala na savjetu, slicno sam konto odradit tranziciju, ali sam citao da 'malo' dodatnog plavog spektra u zadnjoj trecini cvata daje vise secera, pa sam to mislio probat.Ja bi ti preporucio u vegi dodati sve plave... Ostaviti u tranziciji sve plave sa 2 crvene I tako furao do 3 tjedna cvata te onda upalio sve crvene I ugasio sve plave I dodao far red...
Hvala na prijedlogu, ali iskreno nije mi se dalo cimat sa far red (koji u saradnji sa 660 nm pravi taj pozitivni 'Emersonov efekat') upravo zbog tog paljenja i gasenja. Negdje citam da treba radit 5 min prije i poslije gasenja svjetla, negdje 10, negdje 3 pa nisam dalje lutao..Pozdrav, far red (4 kom.) koristim za spavanje, 5 min. prije gašenja svjetla upalim far red i ostavim još 10-tak min. nakon gašenja
Ne kontam drug, zar nisi gledao te podatke u specifikacijama proizvoda prije nabavke?Pozdrav, nedavno sam nabavio viparspectra 600w i sad me zanima koje bi bile idealne dimenzije boxa i koliko biljaka ispod?
Normalno da nebi, Al zisku nebi to nonstop bilo zatvoreno bez protoka zraka,ono kad je lampa ugasena bilo bi otvoreno i obrnuto.. Ajmo za primjer uzet sobni ormardal bi ti mogo bit zatvoren i disat dugo bez da imas dovod zraka ;-).