Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
LED Indoor-Triple G & HulkBerry Auto 24.1
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Dr.bull89" data-source="post: 786344" data-attributes="member: 59132"><p>3.2(10.dan)</p><p>Triple G se dobro drži,zt njega ni ne slikam puno,više se boravim sa Hulkom</p><p>3dan otkako je skinuto opno,na stabljici se ništa previše nija događalo(pratio sam da se nebi osušio,te svako malo kapnuo kap vode na špicu)I jučer navečer pukne mi filmidem da vidim kako je korijen jer me brinulo da nebi bilo previše vode)polako rastavim kokos,sve u redu jedino što se sve to sporo odvija te sam ju iz kokosa stavio u zemlju,il bude krepalo do kraja il ju bude sad ova nabrijanazemlja oporavila.I eto danas male promjene[ATTACH=full]497757[/ATTACH][ATTACH=full]497756[/ATTACH]Šta reči,koju poruku poslati?</p><p></p><p>Dobio sam savjet od frenda da počnem ovo pomalo koristit(1x il 2x na tjedan):</p><p></p><p>[ATTACH=full]497759[/ATTACH]</p><p></p><p>I još nešto što me najviše brine</p><p>-Pošto se radi o automatima-dali poslije vegetacije 20/4 ih stavim na 12/12 ili 18/6 ili da ih tjeram do kraja na 20/4? </p><p></p><p>Pratim vaše radove-prava umjetnost(valjda budem i ja jednom imal tak jebene u svom boxu/dnevnikujedva čekam),vidim da vas večina ih stavlja na 12/12.Sad ili se radi o feminiziranima il automat,koja je razlika?</p><p></p><p>I odma za drugi grow?</p><p>Dali da i dalje radim s automatima il da stavim neku feminiziranu?(mislio sam da s automatima ima manje posla i da su prije gotovi cca.3mj)do ovima duže treba,ili griješim?</p><p>Pozdrav znalcima✌️</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Dr.bull89, post: 786344, member: 59132"] 3.2(10.dan) Triple G se dobro drži,zt njega ni ne slikam puno,više se boravim sa Hulkom 3dan otkako je skinuto opno,na stabljici se ništa previše nija događalo(pratio sam da se nebi osušio,te svako malo kapnuo kap vode na špicu)I jučer navečer pukne mi filmidem da vidim kako je korijen jer me brinulo da nebi bilo previše vode)polako rastavim kokos,sve u redu jedino što se sve to sporo odvija te sam ju iz kokosa stavio u zemlju,il bude krepalo do kraja il ju bude sad ova nabrijanazemlja oporavila.I eto danas male promjene[ATTACH type="full"]497757[/ATTACH][ATTACH type="full"]497756[/ATTACH]Šta reči,koju poruku poslati? Dobio sam savjet od frenda da počnem ovo pomalo koristit(1x il 2x na tjedan): [ATTACH type="full"]497759[/ATTACH] I još nešto što me najviše brine -Pošto se radi o automatima-dali poslije vegetacije 20/4 ih stavim na 12/12 ili 18/6 ili da ih tjeram do kraja na 20/4? Pratim vaše radove-prava umjetnost(valjda budem i ja jednom imal tak jebene u svom boxu/dnevnikujedva čekam),vidim da vas večina ih stavlja na 12/12.Sad ili se radi o feminiziranima il automat,koja je razlika? I odma za drugi grow? Dali da i dalje radim s automatima il da stavim neku feminiziranu?(mislio sam da s automatima ima manje posla i da su prije gotovi cca.3mj)do ovima duže treba,ili griješim? Pozdrav znalcima✌️ [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
LED Indoor-Triple G & HulkBerry Auto 24.1
Bottom