Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Projektiranje prostora za uzgoj
LED Grow Box - nešto kao tutorial
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="FantomSB" data-source="post: 271973" data-attributes="member: 31048"><p>Mislim da ti je bolje više manjih ledica npr od 3W. </p><p>Ovi svi paneli kaj ih ima za kupit rade se baš sa tim ledicama od 3w. Narokaju 130ledica raznih boja i spektra. Ali je problem šta je svaka od tih ledica po 0.65A. </p><p>Znaći da bi trebao driver od 85A ako bi se ledice spajale parlelno. E sad bi dobro došao jedan strujić da nađe neko drugo riješenje. </p><p>Jel ti paneli su dim 30x20 cm i u njima se odmah nalazi i napajanje, a šta je najbolje nevjerujem da se pretjerano grije. Tako da bi bilo dobro ako netko ima takav panel, da ga otvori i poslika</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FantomSB, post: 271973, member: 31048"] Mislim da ti je bolje više manjih ledica npr od 3W. Ovi svi paneli kaj ih ima za kupit rade se baš sa tim ledicama od 3w. Narokaju 130ledica raznih boja i spektra. Ali je problem šta je svaka od tih ledica po 0.65A. Znaći da bi trebao driver od 85A ako bi se ledice spajale parlelno. E sad bi dobro došao jedan strujić da nađe neko drugo riješenje. Jel ti paneli su dim 30x20 cm i u njima se odmah nalazi i napajanje, a šta je najbolje nevjerujem da se pretjerano grije. Tako da bi bilo dobro ako netko ima takav panel, da ga otvori i poslika [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Projektiranje prostora za uzgoj
LED Grow Box - nešto kao tutorial
Bottom