Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Lavender OG & Somango,Soma Sacred soil diy kit +Soma tea
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Lovetogrow" data-source="post: 764275" data-attributes="member: 69936"><p>Hvala [USER=71133]@sone1[/USER] ,jesu se zaljubile..Somango mi ne smeta kako raste-sutra ide svič-i mislim da ima dovojno prostora za strečing..da bi ga pomerao sada,prema sredini boxa,mi čak nema smisla-glede na situaciju koju imam.Somango od zada-u čošku skroz,nema nijedne grane-osim ovog topa sada-koji savijam svakodnevno,al to je tvrdota od gornjeg noda! Napravil sam grešku več u početku,kad sam top .odradio-sam savio Somanga prema sredini(prvo),Lavender OG prema vani-tu de slikam običajno.I nisam pustio da normalno dva gornja noda guram svak u svom smeru-ja cjelu biljku(topiranu)napinjao Lst-tehnikom u "pravac"sredini,OG-vani..sad je kaj je.Necu stvarno ništa pridobiti,osim ako bi vegetirao još 14.dana.Onda bi možda i dignul Scrog,i napravio kako predlazeš.</p><p>A ovako,sutra cvat i držim gače! Ionako sam postigo i više od očekivanog.Kad strečne,i ju "ogulim",tad če pokazat svoju snagu soil! To me sada najviše interesira.</p><p>Nadam se,da mi je plan pravi,ako nisam "opet"dobro pročital upute,me [USER=3831]@Bizzzo[/USER] isravi, meni je kritika dobrodošla,ak 'ima temelj'!..</p><p>Uskoro,peace by Lovetogrow</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lovetogrow, post: 764275, member: 69936"] Hvala [USER=71133]@sone1[/USER] ,jesu se zaljubile..Somango mi ne smeta kako raste-sutra ide svič-i mislim da ima dovojno prostora za strečing..da bi ga pomerao sada,prema sredini boxa,mi čak nema smisla-glede na situaciju koju imam.Somango od zada-u čošku skroz,nema nijedne grane-osim ovog topa sada-koji savijam svakodnevno,al to je tvrdota od gornjeg noda! Napravil sam grešku več u početku,kad sam top .odradio-sam savio Somanga prema sredini(prvo),Lavender OG prema vani-tu de slikam običajno.I nisam pustio da normalno dva gornja noda guram svak u svom smeru-ja cjelu biljku(topiranu)napinjao Lst-tehnikom u "pravac"sredini,OG-vani..sad je kaj je.Necu stvarno ništa pridobiti,osim ako bi vegetirao još 14.dana.Onda bi možda i dignul Scrog,i napravio kako predlazeš. A ovako,sutra cvat i držim gače! Ionako sam postigo i više od očekivanog.Kad strečne,i ju "ogulim",tad če pokazat svoju snagu soil! To me sada najviše interesira. Nadam se,da mi je plan pravi,ako nisam "opet"dobro pročital upute,me [USER=3831]@Bizzzo[/USER] isravi, meni je kritika dobrodošla,ak 'ima temelj'!.. Uskoro,peace by Lovetogrow [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Lavender OG & Somango,Soma Sacred soil diy kit +Soma tea
Bottom