Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
L.A. Amnesia Paradise seeds DWC
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="daktilograf" data-source="post: 742810" data-attributes="member: 70003"><p>Doslo je do epiloga, hahahah. Da sam samo pustio jadnu biljku i njen koren, sve bi bilo uredu. Dakle sve sam lepo srocio i poslao mejl na an support. Pa su mi rekli da mi je koren umro jer sam ga strckao sa h2o2. Prenosim ovde njihov recept za blajhanje korena: Isprazniti sistem, cistom vodom nastelovanom na ph 5.5-5.7 isprati koren kroz supstrat odozgo. To takodje isprazniti, sistem ocistiti i sipati vodu pa dodati 15ml 28% h2o2 na gal, odnosno oko 4ml na litar. To pustiti u pogon, a jednu posudu (predpostavljam menzuru pola litra/litar) naliti odozdo kroz medium. Nakon 2h ponovo sve to isprazniti i sipati regularnu otopinu. </p><p>Rekli su takodje da je koren prljav od b52 i da je to normalno i nece uticati na biljku. . . Lol, da se ovo dogodilo pre par godina, danima bih goreo, sad mi je i smesno. </p><p>Takodje, ukazali su mi na jos jednu gresku. Ja sam ovlas pogledao temp vode za dwc, imao sam u glavi da je to 20c, kao idealno, ali sam bio u zabludi. Kada sam citao mejl, negde u malom mozgu upalila se lampica, idealna temperatura je od 16 do 18c, tako da planiram da ubacujem 0.5 flasicu leda ujutru pa da vidimo kako ce to ici.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="daktilograf, post: 742810, member: 70003"] Doslo je do epiloga, hahahah. Da sam samo pustio jadnu biljku i njen koren, sve bi bilo uredu. Dakle sve sam lepo srocio i poslao mejl na an support. Pa su mi rekli da mi je koren umro jer sam ga strckao sa h2o2. Prenosim ovde njihov recept za blajhanje korena: Isprazniti sistem, cistom vodom nastelovanom na ph 5.5-5.7 isprati koren kroz supstrat odozgo. To takodje isprazniti, sistem ocistiti i sipati vodu pa dodati 15ml 28% h2o2 na gal, odnosno oko 4ml na litar. To pustiti u pogon, a jednu posudu (predpostavljam menzuru pola litra/litar) naliti odozdo kroz medium. Nakon 2h ponovo sve to isprazniti i sipati regularnu otopinu. Rekli su takodje da je koren prljav od b52 i da je to normalno i nece uticati na biljku. . . Lol, da se ovo dogodilo pre par godina, danima bih goreo, sad mi je i smesno. Takodje, ukazali su mi na jos jednu gresku. Ja sam ovlas pogledao temp vode za dwc, imao sam u glavi da je to 20c, kao idealno, ali sam bio u zabludi. Kada sam citao mejl, negde u malom mozgu upalila se lampica, idealna temperatura je od 16 do 18c, tako da planiram da ubacujem 0.5 flasicu leda ujutru pa da vidimo kako ce to ici. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
L.A. Amnesia Paradise seeds DWC
Bottom