Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
L.A. Amnesia Paradise seeds DWC
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="amneziaHaze" data-source="post: 742566" data-attributes="member: 39158"><p>barem kod mene dobar dio ppma je cal mag mozda si pretjero sa njim?kod mene je 10C temperatura soba gdje je boks. za sad nemam problema voda bude uvjek oko 20, a u cvjetanju sam.samo po mraku mi je izgaseno svjetlo. </p><p>i ja sam imao los prvi grow al brzo se pohvata hydro i mnogo mi je zabavniji od zemlje -. </p><p></p><p>sto se tice boje korijena zavisi od gnojiva koje koristis dosta ih ima kemikalije sto farbaju korijen. npr moj je bio prljavo zut dok nisu dosle bakterije a one naprave tamnu vodu skroz bude krvavo crvena/smeda.mozes ga prat sa peroksidom ako gonjas tu bjelu boju al ja mislim da je bespotrebno. nevazna boja dok god kad pomirises vodu i miris nije trulez. moja ili ne mirise ni na sta, ili na zemlju al to je od bakterija i gljivica sto sam ubacio.al vecinom je neutralan miris nepostojeci ajmo rec.</p><p></p><p>Nedostaci inace idu od dna biljke a visak se pojavljuje na najnovijim listovima. kod hydra je fino kad precereas veoma sporo pocne izbacivat zutilo (naravno ako nisi sa 600 preso na 2000 nego normalno malo se diglo)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="amneziaHaze, post: 742566, member: 39158"] barem kod mene dobar dio ppma je cal mag mozda si pretjero sa njim?kod mene je 10C temperatura soba gdje je boks. za sad nemam problema voda bude uvjek oko 20, a u cvjetanju sam.samo po mraku mi je izgaseno svjetlo. i ja sam imao los prvi grow al brzo se pohvata hydro i mnogo mi je zabavniji od zemlje -. sto se tice boje korijena zavisi od gnojiva koje koristis dosta ih ima kemikalije sto farbaju korijen. npr moj je bio prljavo zut dok nisu dosle bakterije a one naprave tamnu vodu skroz bude krvavo crvena/smeda.mozes ga prat sa peroksidom ako gonjas tu bjelu boju al ja mislim da je bespotrebno. nevazna boja dok god kad pomirises vodu i miris nije trulez. moja ili ne mirise ni na sta, ili na zemlju al to je od bakterija i gljivica sto sam ubacio.al vecinom je neutralan miris nepostojeci ajmo rec. Nedostaci inace idu od dna biljke a visak se pojavljuje na najnovijim listovima. kod hydra je fino kad precereas veoma sporo pocne izbacivat zutilo (naravno ako nisi sa 600 preso na 2000 nego normalno malo se diglo) [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
L.A. Amnesia Paradise seeds DWC
Bottom