Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="goran641" data-source="post: 794909" data-attributes="member: 77686"><p>Baš mi nije najjasnije kako doći do originalnih afgan sjemenki. Talibani su počistili sva uzgajališta vutre i maka. Prije neki dan je bila vijest kako su u vodama kanalizacije Berlina našli 20 tak vrsti droge ali ne i heroin.</p><p>Afganistanski hašiš se ne može više nigdje kupiti. U Amsterdamu u kafe šopovima, nađe se na cjeniku ali kada pitam da li je to pravi afgan, samo se nasmiješe i kažu -to više ne postoji. Ovo je najkvalitetniji iz Libana, malo liči ali daleko je to od pravog Mazari Šerifa. Ja sam u pred penzionerskim godinama i prodavačima ne pada napamet zavlačiti me u Amsterdamu.</p><p>A ako nema original hašiša nema ni sjemenki. One se negdje na zapadu kloniraju no i da su blizu originala neće dati takve cvjetove, fale klimatski i zemljopisni uvjeti. Evo mali primjer-vinova loza plavac mali na Pelješcu je Dingač. Jako i oporo vino. Destak km dalje, na Korčuli, je plavac drastično različitog okusa. Tako i da imaš original sjeme nećeš ni približno dobiti cvijet kao u Afganistanu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="goran641, post: 794909, member: 77686"] Baš mi nije najjasnije kako doći do originalnih afgan sjemenki. Talibani su počistili sva uzgajališta vutre i maka. Prije neki dan je bila vijest kako su u vodama kanalizacije Berlina našli 20 tak vrsti droge ali ne i heroin. Afganistanski hašiš se ne može više nigdje kupiti. U Amsterdamu u kafe šopovima, nađe se na cjeniku ali kada pitam da li je to pravi afgan, samo se nasmiješe i kažu -to više ne postoji. Ovo je najkvalitetniji iz Libana, malo liči ali daleko je to od pravog Mazari Šerifa. Ja sam u pred penzionerskim godinama i prodavačima ne pada napamet zavlačiti me u Amsterdamu. A ako nema original hašiša nema ni sjemenki. One se negdje na zapadu kloniraju no i da su blizu originala neće dati takve cvjetove, fale klimatski i zemljopisni uvjeti. Evo mali primjer-vinova loza plavac mali na Pelješcu je Dingač. Jako i oporo vino. Destak km dalje, na Korčuli, je plavac drastično različitog okusa. Tako i da imaš original sjeme nećeš ni približno dobiti cvijet kao u Afganistanu. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
Bottom