Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Pustinjska Lisica" data-source="post: 784472" data-attributes="member: 87461"><p>Gledaj ovako druze, prvo pitam jer ne znam i tako saznam, balavac nisam tematika crypto i kojekakvih internet novcanika mi je strana sto me ne cini nista manje vrednim u odnosu na tebe kome nije strana, mozda znas i da majnujes crypto al koga boli tukisha sta ti znas sa takvim stavom. A nisam isao na direktan bankovni transfer nego kes u koverti i sta ima da ima saljem da sam poslao pismo dokaze kad stigne pismo unutra ce biti order number i pare i to je sve sto im treba da mi posalju paket. Ukucaj trustpilote seedsman review i vidi zasto sam stekao takvo misljenje, posle toga sam bolje istrazio i ispostavilo se da nije tako i ja sam se i ispravio u postu u vezi toga. Ako zbog cega mrzim forume kao i vecina ljudi to je zbog individua kao ti kao neki virtuelni bully koji iskaljuje bes na nekim ljudima koji manje znaju od njega i nemaju iskustva u datoj temi. Srecom ima normalnih ljudi koji ne istresaju komplekse pa objasne i svet je onda mnogo lepse mesto. AJ pooyyy</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Pustinjska Lisica, post: 784472, member: 87461"] Gledaj ovako druze, prvo pitam jer ne znam i tako saznam, balavac nisam tematika crypto i kojekakvih internet novcanika mi je strana sto me ne cini nista manje vrednim u odnosu na tebe kome nije strana, mozda znas i da majnujes crypto al koga boli tukisha sta ti znas sa takvim stavom. A nisam isao na direktan bankovni transfer nego kes u koverti i sta ima da ima saljem da sam poslao pismo dokaze kad stigne pismo unutra ce biti order number i pare i to je sve sto im treba da mi posalju paket. Ukucaj trustpilote seedsman review i vidi zasto sam stekao takvo misljenje, posle toga sam bolje istrazio i ispostavilo se da nije tako i ja sam se i ispravio u postu u vezi toga. Ako zbog cega mrzim forume kao i vecina ljudi to je zbog individua kao ti kao neki virtuelni bully koji iskaljuje bes na nekim ljudima koji manje znaju od njega i nemaju iskustva u datoj temi. Srecom ima normalnih ljudi koji ne istresaju komplekse pa objasne i svet je onda mnogo lepse mesto. AJ pooyyy [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
Bottom