Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Pustinjska Lisica" data-source="post: 784343" data-attributes="member: 87461"><p>Ako ima neko iz srb iskustva sa seesdsman jel stize uredno neka napise ako moze, i jos na sajtu pise od 5-35 for the rest of the world tako da bi trebalo stici malo pre tih 35 dana opet nismo bas toliko daleko to kontam da je za over seas</p><p></p><p>Pa ovako pokusao da narucim preko seedsman menke nasao ko ce mi platiti karticom ali za divno cudo nema ta opcija, samo placanje bit coinom cekom ili kesom odmah mi bilo cudno? Pokusao na napravim order keshom i bio mi je sumnjiv ceo proces da im saljem neki dokaz da sam poslao nesto bezveze sta ima da saljem dokaz stignu pare i order number sa kojim ce znati ko je i sta narucio i gde ce poslati, pisao podrsci samo sa botom moze da se razgovara i na kraju sam dobio na mail najnebulozniju poruku ikada kao sory tamo ovamo nemamo vremena odgovoricemo vam sto pre i ja resim da proverim kad od ove godine ispada da je ljuti scum moze se proveriti na trustpilot i ostalim sajtovima za proveru legitimnosti. Uglavnom nista od seedsmana to sto sam nasao informacije da su ok kompanija su stare informacije novije da su ljuti scum a bogami meni deluje po svemu da je scum sigurno tako da proverite pre nego sto se odlucite za njih.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Pustinjska Lisica, post: 784343, member: 87461"] Ako ima neko iz srb iskustva sa seesdsman jel stize uredno neka napise ako moze, i jos na sajtu pise od 5-35 for the rest of the world tako da bi trebalo stici malo pre tih 35 dana opet nismo bas toliko daleko to kontam da je za over seas Pa ovako pokusao da narucim preko seedsman menke nasao ko ce mi platiti karticom ali za divno cudo nema ta opcija, samo placanje bit coinom cekom ili kesom odmah mi bilo cudno? Pokusao na napravim order keshom i bio mi je sumnjiv ceo proces da im saljem neki dokaz da sam poslao nesto bezveze sta ima da saljem dokaz stignu pare i order number sa kojim ce znati ko je i sta narucio i gde ce poslati, pisao podrsci samo sa botom moze da se razgovara i na kraju sam dobio na mail najnebulozniju poruku ikada kao sory tamo ovamo nemamo vremena odgovoricemo vam sto pre i ja resim da proverim kad od ove godine ispada da je ljuti scum moze se proveriti na trustpilot i ostalim sajtovima za proveru legitimnosti. Uglavnom nista od seedsmana to sto sam nasao informacije da su ok kompanija su stare informacije novije da su ljuti scum a bogami meni deluje po svemu da je scum sigurno tako da proverite pre nego sto se odlucite za njih. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
Bottom