Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Triptank" data-source="post: 768933" data-attributes="member: 44738"><p>Ja uopće nisam imao mogućnost odabira, naručio barneys i dutch passion došlo mi u vrećicama s naljepnicama na kojima piše strain i breeder i biljke su užas stvarno. I znam da nije do mene jer su tu i neke sjemenke koje sam imao od prije, jedne pored drugih i ove pucaju od zdravlja imaju lijep branching itd , ove koje su mi došle od herbiesa nikad lošija genetika, doslovno praktički umiru odkad su proklijale. Meni nije mala stvar jer imam prozor od 4 mjeseca za uzgojit si vutre za cijelu godinu i stvarno ću sad nakon mjesec dana borbe s ovim jadnicama mučenim morat počet ispočetka jer inače ću imat zalihe za niti mjesec dana od ovakvih biljaka. Baš ću fotkat jednu biljku koja je iz sjemenke koju imam od prije i jednu od herbiesa</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Triptank, post: 768933, member: 44738"] Ja uopće nisam imao mogućnost odabira, naručio barneys i dutch passion došlo mi u vrećicama s naljepnicama na kojima piše strain i breeder i biljke su užas stvarno. I znam da nije do mene jer su tu i neke sjemenke koje sam imao od prije, jedne pored drugih i ove pucaju od zdravlja imaju lijep branching itd , ove koje su mi došle od herbiesa nikad lošija genetika, doslovno praktički umiru odkad su proklijale. Meni nije mala stvar jer imam prozor od 4 mjeseca za uzgojit si vutre za cijelu godinu i stvarno ću sad nakon mjesec dana borbe s ovim jadnicama mučenim morat počet ispočetka jer inače ću imat zalihe za niti mjesec dana od ovakvih biljaka. Baš ću fotkat jednu biljku koja je iz sjemenke koju imam od prije i jednu od herbiesa [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
Bottom