Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="TropskiZacin" data-source="post: 759937" data-attributes="member: 77996"><p>Pozdrav, imam par dilema oko narucinavanja.</p><p>Naime htio bi narucit Somango Auto od some za Hrvatsku, e sad znam da paket ne prolazi nikakve granice i carine i imam doma jedno 5 zakrzljalih "ulicnih" biljaka sa kojima sam imao problema i s klijanjem. Zao mi ih je poskidat a htio bi ih bar ostavit u sobi na suncu ili nesto, a strah me narucit ista a po kuci mi lezi 3 biljke i jos 2 u boxu i zao mi ih je poskidat. Plan mi je bio sackeat da vidim sta ce bit sa ovima sta trenutno imam i onda narucit kad mi kuca bude "cista" i kad to dode ne otvarat paket tjedan dva u slucaju da itko pokuca na vrata samo kazem ovo nije moje (naravno na narudbu napisem fejk ime), ali nemogu vise cekat hahah htio bi cim prije neku dobru genetiku. Posto vidite moju paranoju zanima me ako je itko imao IKAKVIH legalnih problema sa narudbom. Soma takoder daje opciju stealtha ali to vjv nije potrebno za clanove EU. Takoder i ako se odlucim na to da narucim dali mi se isplati zapocet grow sad pocetkom 7.og mjeseca kad su topline tek pocele ili da cekam jesen?</p><p>Nacin placanja bi takoder bio cisto karticni na IBAN od Some sto mi se isto tako cini rizicno.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TropskiZacin, post: 759937, member: 77996"] Pozdrav, imam par dilema oko narucinavanja. Naime htio bi narucit Somango Auto od some za Hrvatsku, e sad znam da paket ne prolazi nikakve granice i carine i imam doma jedno 5 zakrzljalih "ulicnih" biljaka sa kojima sam imao problema i s klijanjem. Zao mi ih je poskidat a htio bi ih bar ostavit u sobi na suncu ili nesto, a strah me narucit ista a po kuci mi lezi 3 biljke i jos 2 u boxu i zao mi ih je poskidat. Plan mi je bio sackeat da vidim sta ce bit sa ovima sta trenutno imam i onda narucit kad mi kuca bude "cista" i kad to dode ne otvarat paket tjedan dva u slucaju da itko pokuca na vrata samo kazem ovo nije moje (naravno na narudbu napisem fejk ime), ali nemogu vise cekat hahah htio bi cim prije neku dobru genetiku. Posto vidite moju paranoju zanima me ako je itko imao IKAKVIH legalnih problema sa narudbom. Soma takoder daje opciju stealtha ali to vjv nije potrebno za clanove EU. Takoder i ako se odlucim na to da narucim dali mi se isplati zapocet grow sad pocetkom 7.og mjeseca kad su topline tek pocele ili da cekam jesen? Nacin placanja bi takoder bio cisto karticni na IBAN od Some sto mi se isto tako cini rizicno. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
Bottom