Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="VETARR" data-source="post: 757399" data-attributes="member: 78134"><p>Hvala na pomoći.. Samo malo ne mogu da se snadjem pa odgovaram ovde.. Napravio sam porudž. sutra tek mogu u poštu.. Neće biti problem ako uplatim preko WU a odabrao sam banku? Hvala ti mnogo</p><p></p><p>Poslaću ti... Kaži mi još samo jedno, pošto sam ušao u link i od tamo naručio kao čaj, ali nisam imao da biram hoću li 5 u pak ili 10 u pak i koju vrstu hoću nego samo od 1 do.....pa moje pitanje je jesam li dobro ili moram na sajt pa da biram?</p><p></p><p>Pa semenke da.. piše somas compost tea, jel to to, jesam dobro? Ako jesam hvala puno, sve najbolje i poslaću još sutra samo kad budem rešio</p><p></p><p>Bizzo napravio sam novu narudžbu pošto nisam baš 100% siguran da je ono ta, a nisam ni sačuvao broj... Novi broj je *2693, uskoro ću na WU pa se javim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="VETARR, post: 757399, member: 78134"] Hvala na pomoći.. Samo malo ne mogu da se snadjem pa odgovaram ovde.. Napravio sam porudž. sutra tek mogu u poštu.. Neće biti problem ako uplatim preko WU a odabrao sam banku? Hvala ti mnogo Poslaću ti... Kaži mi još samo jedno, pošto sam ušao u link i od tamo naručio kao čaj, ali nisam imao da biram hoću li 5 u pak ili 10 u pak i koju vrstu hoću nego samo od 1 do.....pa moje pitanje je jesam li dobro ili moram na sajt pa da biram? Pa semenke da.. piše somas compost tea, jel to to, jesam dobro? Ako jesam hvala puno, sve najbolje i poslaću još sutra samo kad budem rešio Bizzo napravio sam novu narudžbu pošto nisam baš 100% siguran da je ono ta, a nisam ni sačuvao broj... Novi broj je *2693, uskoro ću na WU pa se javim [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
Bottom