Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="vrhunski_indikator" data-source="post: 746909" data-attributes="member: 18526"><p>Narucio sa herbies seeds u oktobru, taj paket stigao u Srbiju i od tada ceka prezentaciju carini, posle 25 dana od poslednjeg update ja sam se javio da mi posalju novi paket il mogucnost da vrate novac, ja sam izabrao novi paket, poslali su mi ponovo strogo diskretno, nazalost stiglo je ali isto kao i prvi put, ovo je vec 3 pokusaj moj za dostaviti u Srbiju, zaista nemam lepa iskustva sa narucivanjem, 2020 u maju sam narucio od linde 2 x oba stigla i od tada vise nikad nisam dobio semena ni od jedne kuce a narucivao sam od linde posle opet, verovatno ja nemam srece kao vecina ovih iz Srbije ali NE zelim vise svoj novac da bacam uz vetar, za te pare sto sam puko mogao sam licno otici i jos bi mi ostalo, nazalost ali je tako, ubili su me u pojam i sto se mene tice nijedna kuca dinara nece videti, osim da ja licno dodjem, eto mozda nekom znaci moje iskustvo, inace preko NS carine su mi isli paketi.. (Srbija)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="vrhunski_indikator, post: 746909, member: 18526"] Narucio sa herbies seeds u oktobru, taj paket stigao u Srbiju i od tada ceka prezentaciju carini, posle 25 dana od poslednjeg update ja sam se javio da mi posalju novi paket il mogucnost da vrate novac, ja sam izabrao novi paket, poslali su mi ponovo strogo diskretno, nazalost stiglo je ali isto kao i prvi put, ovo je vec 3 pokusaj moj za dostaviti u Srbiju, zaista nemam lepa iskustva sa narucivanjem, 2020 u maju sam narucio od linde 2 x oba stigla i od tada vise nikad nisam dobio semena ni od jedne kuce a narucivao sam od linde posle opet, verovatno ja nemam srece kao vecina ovih iz Srbije ali NE zelim vise svoj novac da bacam uz vetar, za te pare sto sam puko mogao sam licno otici i jos bi mi ostalo, nazalost ali je tako, ubili su me u pojam i sto se mene tice nijedna kuca dinara nece videti, osim da ja licno dodjem, eto mozda nekom znaci moje iskustvo, inace preko NS carine su mi isli paketi.. (Srbija) [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
Bottom