Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Themistocles" data-source="post: 729600" data-attributes="member: 65460"><p>Komplikovano ti je to sa kesom i dug proces kao i nesiguran.Slanje novca kovertom nije dozvoljeno i nikome ne mozes da ga trazis ako nesto nije u redu.</p><p>Ja ti preporucujem da odes u neku bolje stojecu banku i otvoris racun i trazis kartice po hitnom,visa i master card,dina nmz.</p><p>Placanje Westsr Union i MoneyGram se moze izvrsiti fizicko lice ka fizickom licu i ja konkretno nisam uspeo da odradim.</p><p>Najbolji nacin BITCOIN,ako si u vecem gradu uplatis na bankomatu za bitkoin ako nisi imas po Kp ljudi rade to i jednostavno je objasnjeno,samo google rokaj i resavas.Za bitkoin dobijas dosta gratisa svuda jer i njima to odg.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Themistocles, post: 729600, member: 65460"] Komplikovano ti je to sa kesom i dug proces kao i nesiguran.Slanje novca kovertom nije dozvoljeno i nikome ne mozes da ga trazis ako nesto nije u redu. Ja ti preporucujem da odes u neku bolje stojecu banku i otvoris racun i trazis kartice po hitnom,visa i master card,dina nmz. Placanje Westsr Union i MoneyGram se moze izvrsiti fizicko lice ka fizickom licu i ja konkretno nisam uspeo da odradim. Najbolji nacin BITCOIN,ako si u vecem gradu uplatis na bankomatu za bitkoin ako nisi imas po Kp ljudi rade to i jednostavno je objasnjeno,samo google rokaj i resavas.Za bitkoin dobijas dosta gratisa svuda jer i njima to odg. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
Bottom