Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Yi_" data-source="post: 712048" data-attributes="member: 64410"><p>Zna li tko što se događa s Dinafemom? Već par dana gledam, slao sam im upite i zvao sam ih ali nisam dobio povratne informacije. Stranica je tu ali ne može se ništa naručiti.</p><p></p><p>Gore pri vrhu stoji obavijest:<span style="font-size: 15px"> "We are unable to process any orders until further notice</span></p><p><span style="font-size: 15px">Dear customers,</span></p><p><span style="font-size: 15px">We are very sorry to inform you that, against our will, we are now unable to engage in any commercial activity. We are working round the clock to resume normal activity as soon as possible, but we still don't know when we'll be able to operate normally.</span></p><p><span style="font-size: 15px">We'll keep you informed of any developments.</span></p><p><span style="font-size: 15px">Thank you very much for your trust. "</span></p><p></p><p>Inače kupujem na njihovoj stranici, mogu se naručiti i sjemenke iz ostalih banaka, širok je izbor, a za crni petak imaju akcije kolko kupiš tolko još dobiš i to mi je izvrsno. U slučaju da ne riješe ovaj problem koji imaju (a nezz o cemu se uopce radi, je li to zbog korone ili nešto drugo), moram se osigurat na drugi način. Koje su još banke pouzdane, da rade dostavu u RH i da nisu ograničene samo na svoju ponudu, odnosno da preko njih mogu kupiti itudje sjemenje. Pretpostavljam da ce sve imati akcije na black friday</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yi_, post: 712048, member: 64410"] Zna li tko što se događa s Dinafemom? Već par dana gledam, slao sam im upite i zvao sam ih ali nisam dobio povratne informacije. Stranica je tu ali ne može se ništa naručiti. Gore pri vrhu stoji obavijest:[SIZE=4] "We are unable to process any orders until further notice Dear customers, We are very sorry to inform you that, against our will, we are now unable to engage in any commercial activity. We are working round the clock to resume normal activity as soon as possible, but we still don't know when we'll be able to operate normally. We'll keep you informed of any developments. Thank you very much for your trust. "[/SIZE] Inače kupujem na njihovoj stranici, mogu se naručiti i sjemenke iz ostalih banaka, širok je izbor, a za crni petak imaju akcije kolko kupiš tolko još dobiš i to mi je izvrsno. U slučaju da ne riješe ovaj problem koji imaju (a nezz o cemu se uopce radi, je li to zbog korone ili nešto drugo), moram se osigurat na drugi način. Koje su još banke pouzdane, da rade dostavu u RH i da nisu ograničene samo na svoju ponudu, odnosno da preko njih mogu kupiti itudje sjemenje. Pretpostavljam da ce sve imati akcije na black friday [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
Bottom