Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="FatOne" data-source="post: 711351" data-attributes="member: 55817"><p>Jos jedno iskustvo, ovo me je doslovno kostalo zivaca.</p><p>Paket s Linde narucen kurirskom sluzbom zavrsio na carini, vrijednost paketa je 114€ mozda je to bilo okidac pregleda, ne bih znao, sumljam da je to. </p><p>Kako sam imao problema s krivom adresom i imenom naruceno, ispravljali to sve, povlacili su paket nazad mjenjali stvari, oprala me paranoja da su na racunu moji podaci ali srecom Ivo iz linde je sve to sredio, tako da pohvala na rad linde nakon svega, barem su temeljiti i posalju znak isprike.</p><p>[ATTACH]373110[/ATTACH]</p><p>Paket je prosao ni sam ne znam kako (preko 70kom) najbolje od svega u org pakiranju., U paketuje sve kako treba cak ima i viska menki. Narucen na drugo ime i adresu tako da mi je blaza paranoja, ali oprezno ljudi I kurirske sluzbe (GLS, UPS, DHL, itd.) zavrsavaju na carini bez obzira na europsku uniju.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FatOne, post: 711351, member: 55817"] Jos jedno iskustvo, ovo me je doslovno kostalo zivaca. Paket s Linde narucen kurirskom sluzbom zavrsio na carini, vrijednost paketa je 114€ mozda je to bilo okidac pregleda, ne bih znao, sumljam da je to. Kako sam imao problema s krivom adresom i imenom naruceno, ispravljali to sve, povlacili su paket nazad mjenjali stvari, oprala me paranoja da su na racunu moji podaci ali srecom Ivo iz linde je sve to sredio, tako da pohvala na rad linde nakon svega, barem su temeljiti i posalju znak isprike. [ATTACH]373110[/ATTACH] Paket je prosao ni sam ne znam kako (preko 70kom) najbolje od svega u org pakiranju., U paketuje sve kako treba cak ima i viska menki. Narucen na drugo ime i adresu tako da mi je blaza paranoja, ali oprezno ljudi I kurirske sluzbe (GLS, UPS, DHL, itd.) zavrsavaju na carini bez obzira na europsku uniju. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
Bottom